Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ληστεία με λεία μαμούθ σε εταιρία στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύτηκε

στις

119

Στόχος ληστών εταιρία στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα. Οι δράστες ήταν… άριστα κατατοπισμένοι και ήξεραν πως θα έφευγαν με τα χέρια… γεμάτα. Πήραν δυο χρηματοκιβώτια κι έφυγαν σαν κύριοι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως η λεία αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Σπείρα που κλέβει χρηματοκιβώτια «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά σε εταιρία στη Μεταμόρφωση!
Στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.05.2019) άγνωστοι εισέβαλαν σε τριώροφο κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρία στη Μεταμόρφωση, άρπαξαν δυο χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δυο χρηματοκιβώτια που εκλάπησαν υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό που λέγεται, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί αυτό, πως μπορεί και να αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ!
Από τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δράστες ήταν απόλυτα… κατατοπισμένοι. Κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας της εταιρίας, με αποτέλεσμα ούτε οι κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν πολλά αλλά ούτε και ο συναγερμός να ειδοποιήσει για την εισβολή.

πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =