Κορονοϊός: Κοντά στα 3.500 κρούσματα την Τρίτη και αύξηση νοσηλειών – Τι είπε ο Αρκουμανέας

Κορονοϊός: Κοντά στα 3.500 κρούσματα την Τρίτη και αύξηση νοσηλειών – Τι είπε ο Αρκουμανέας

Σε περίπου 3.500, θα ανέρχονται σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου, τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με τα όσα είπε, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης.

Ο κ. Αρκουμανέας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ανέφερε πως «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκλιμάκωση της πανδημίας, αφού οι νοσηλείες στα νοσοκομεία έχουν αυξηθεί». Ωστόσο, σημείωσε, πως λόγω του εμβολιασμού, έχει μειωθεί ο αριθμός των εισαγωγών στις ΜΕΘ.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ συνέστησε προσοχή ενόψει του 15Αυγούστου, λέγοντας ότι σε πανηγύρια και γιορτές υπάρχει συγχρωτισμός που μπορεί να αποβεί μοιραίος. Ακόμα, τόνισε πως η Δέλτα είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και προσβάλλει τους ανεμβολίαστους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι εμβολιασμένοι δε θα νοσήσουν. «Γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια να πάμε κοντά στον κόσμο ώστε να εμβολιαστεί» δήλωσε.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Ενόψει της μεγάλης γιορτής, ο αριθμός των θετικών στον ιό πρέπει να είναι μεγάλος (εγώ προτείνω … ας πούμε 11000) για αυτό έχουν αρχίσει τα προεόρτια.
    Αφού δε, η παραλλαγή Δ είναι πιό μεταδοτική (θα υπάρχει και συγχρωτισμός) καλίτερα να μη γιορτάσουμε – μπορεί να αποβεί μοιραίο.
    Αλλά από την άλλη, πως στο καλό να πάμε να πείσουμε το κόσμο να εμβολιαστεί χωρίς το παππά να διαβάσει την εγκύκλιο του μητροπολίτη για αυτό το δώρο του Θεού, στις 15 Αυγούστου από τον άμβωνα; Δύσκολη εξίσωση.
    Τώρα βέβαια ο κυρ-παναγιώτης μας λέει ότι νοσούν και οι εμβολιασμένοι.
    Βρε κυρ-πάνο, αν είναι να νοσήσω γιατί να εμβολιαστώ;

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*