Κοζάνη: Σάλος με το ανατριχιαστικό βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία – Kατέβηκε το βίντεο ντοκουμέντο

Κοζάνη: Σάλος με το ανατριχιαστικό βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία – Kατέβηκε το βίντεο ντοκουμέντο

Κατέβηκε από το διαδίκτυο το βίντεο ντοκουμέντο για την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης…
Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.
Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Ανατριχιαστικές εικόνες στην εφορία
Ο δράστης μπαίνει με απόλυτη ψυχραιμία σε ένα από τα γραφεία και αρχικά επιτίθεται σε έναν άνδρα και στη συνέχεια στις δύο γυναίκες. Όλοι εργαζόμενοι στην εφορία Κοζάνης. Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά η επίθεση αρχικά στον 56χρονο, στον οποίο επέφερε τρία χτυπήματα, ενώ αμέσως μετά επιτέθηκε στην πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκε μπροστά του.
Η τρίτη υπάλληλος τρομοκρατημένη προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά λόγω του πανικού της σκοντάφτει σε γραφεία και καρέκλες, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και ο 45χρονος δράστης να την χτυπήσει με το τσεκούρι στην πλάτη.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ, Ιωάννης Ποδιώτης, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με τη βοήθεια δύο ακόμη ανθρώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα…

Πηγή: kozan.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*