Κινητή Ιατρική Μονάδα (ΚΙΜ) στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Κινητή Ιατρική Μονάδα (ΚΙΜ) στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίας υγείας προσέφερε στους κατοίκους του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, το πρωτοποριακό πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ), του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που προσφέρει υψηλού επιπέδου Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε κατοίκους απομακρυσμένων ηπειρωτικών περιοχών και νησιών . Με εξειδικευμένους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με ψηφιακό 3D μαστογράφο , με μονάδα μέτρησης οστικής πυκνότατος, με μικροεπεμβάσεις κ.λ.
Εγινε στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου το τριήμερο 23 – 24 και 25 Οκτώβριου.
Το παρόν έδωσε και ο Τζουμερκιώτης παιδίατρος Αντώνης Κοντός που εκτός των άλλων ενημέρωσε τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Βουργαρελίου , για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας , του 2ου σε συχνότητα μετά τον καρκίνο του στήθους στη γυναίκα , και την αναγκαιότητα του εμβολίου κατά του ιού ΗPV που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου !
Η επόμενη επίσκεψη θα γίνει ξανά σε 6-9 μήνες από την ομάδα επανελέγχου !

 

Ευχαριστήριο
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μου φίλο Νίκο Τσέτη, οδοντίατρο , διευθυντή του Κέντου Υγείας Βουργαρελίου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων , όπου για 3 μέρες που υπήρχε στο Κ.Υ. η Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μου παραχώρησε το γραφείο του για την ηλεκρονική συνταγογράφηση.

Αντώνης Κοντός
Παιδίατρος
Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελεύθερων επαγγελματιών Παιδιάτρων.

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*