Κεραμέως: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα σχολεία – Ανοίγουν τα Λύκεια

Κεραμέως: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα σχολεία – Ανοίγουν τα Λύκεια

 

Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση με το υπουργείο Υγείας, την ενημέρωση για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρας μας από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Στη σημερινή ενημέρωση συμμετέχει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των Λυκείων από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με την λειτουργία των νοσοκομείων και τη διανομή των self test.
Σήμερα έχουμε 3.445 κρούσματα (1.670 στην Αττική, 378 στη Θεσσαλονίκη και 114 στην Αχαΐα), είπε ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη αλλά και η Πέλλα.
Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, «την Τρίτη είχαμε ρεκόρ στα τεστ κορωνοϊού με 75.182 τεστ σε όλη τη χώρα, ενώ είχαμε και ρεκόρ εμβολιασμών σε μία ημέρα με 60.000 εμβολιασθέντες».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σημείωσε ότι εδώ και 15 μήνες η Ελλάδα δίνει σκληρή μάχη ενάντια στην Covid 19 και εξήρε το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας. «Όλοι οι Έλληνες τους ευγνωμονούμε».

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*