ΚΕΔΕ: Συνεχίστε τον έλεγχο στους υπαλλήλους των Δήμων

ΚΕΔΕ: Συνεχίστε τον έλεγχο στους υπαλλήλους των Δήμων

Με αφορμή την επιστολή του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς την ΚΕΔΕ, για τον επανέλεγχο δικαιολογητικών πρόσληψης εργαζομένων στους Δήμους, η ΚΕΔΕ δηλώνει για ακόμη μία φορά «υπέρ» της διαδικασίας, καταγγέλλοντας, μάλιστα, την παρεμπόδιση αυτής, από εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η ΚΕΔΕ δίνει σταθερά αγώνα για πλήρη διαφάνεια παντού, για απόλυτη τήρηση της νομιμότητας και για δημιουργία προϋποθέσεων καλύτερης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Κάθε προσπάθεια που κατοχυρώνει τις παραπάνω αρχές μας βρίσκει ένθερμους συμπαραστάτες και υποστηρικτές γιατί τίποτα δεν έχουμε ούτε πρέπει να αποκρύψουμε.

Γι’ αυτό και παρά το γεγονός ότι ο επανέλεγχος της νομιμότητας των προσλήψεων στους Δήμους επιβαρύνει δραματικά το ολιγάριθμο προσωπικό που διαθέτουμε με επιπρόσθετη γραφειοκρατία, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με ενέργειες παρεμπόδισης του επανέλεγχου, γιατί αφενός μεν ακόμη και οι πιο αστήριχτες υπόνοιες πρέπει να ξεκαθαρίζουν, αφ’ ετέρου κάθε πιθανή έκνομη διαδικασία πρέπει να πατάσσεται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

πηγη:epoli.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*