ΚΔΑΠ ‘’Tα  Στρουμφάκια’’ σε Αμφιλοχία και Λουτρό

ΚΔΑΠ ‘’Tα  Στρουμφάκια’’ σε Αμφιλοχία και Λουτρό

Το ΚΔΑΠ ‘’Tα  Στρουμφάκια’’ μετά την επιτυχημένη του λειτουργία στην περιοχή της Άρτας, κάνει την εμφάνισή του σε δύο νέες περιοχές, στην Αμφιλοχία και στο Λουτρό Αμφιλοχίας, με σκοπό τόσο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των ταλέντων των παιδιών όσο και την εποικοδομητική αξιοποίηση του  χρόνου τους.

Ακόμα, διευκολύνονται οι γονείς ώστε να έχουν μεγαλύτερη επάρκεια ελεύθερου χρόνου. Στην Αμφιλοχία το Κέντρο μας βρίσκεται απέναντι από την πυροσβεστική διαθέτοντας δύο εισόδους. Η μία είναι επί της οδού Χαβίνη  και η δεύτερη στον παραλιακό δρόμο. Πρόκειται για έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική προσέγγιση των παιδιών, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από  5 έως 12 ετών και οι εγγραφές είναι εντελώς δωρεάν μέσω voucher ΕΣΠΑ, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους γονείς. Το Κέντρο μας πλαισιώνεται από πληθώρα δραστηριοτήτων καθώς και από έμπειρους εκπαιδευτικούς που βοηθούν τα παιδιά να εξελιχθούν σε όλους τους τομείς. Μερικές από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας είναι : εκπαιδευτική ρομποτική μέσω lego, διάφορα project,κινηματογράφος, θεατρολογία, γνωριμία με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,χορός,μουσική,εικαστικά,χειροτεχνίες,μουσικοκινητική αγωγή, μαγειρική, κηπουρική, δανειστική βιβλιοθήκη, σεμινάρια. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται πάντοτε με γνώμονα τις επιθυμίες των ίδιων των παιδιών. Επίσης, θα υπάρξει η ευκολία μετακίνησης των παιδιών που διαμένουν στα παρακείμενα χωριά.

Το ΚΔΑΠ μας λειτουργεί:

  • Δευτέρα-Παρασκευή : 13:30-21:30(χειμερινό ωράριο) , 08:00-16:00 (θερινό ωράριο/Χριστούγεννα/Πάσχα)
  • Σάββατο : 08:00-16:00 (χειμερινό/θερινό ωράριο)

Για τις εγγραφές μπορείτε να μας βρείτε στο γραφείο, στο  χώρο του ΚΔΑΠ, που θα λειτουργεί καθημερινά  09:00-13:00 και  17:00-21:00.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*