Καύσωνας προ των πυλών – Ποιες μέρες θα «χτυπήσουν» 40αρια

Καύσωνας προ των πυλών – Ποιες μέρες θα «χτυπήσουν» 40αρια

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες είναι πιθανό να ξεπεράσουν ακόμη τους 40 βαθμούς, αναμένεται να πλήξουν τη χώρα μας το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Ο υδράργυρος δείχνει να παίρνει την ανηφόρα για αρκετά 24ωρα, με την άνοδο να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην ανατολική -κυρίως- Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει ή και να ξεπερνά ελαφρώς, ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου.
Έπειτα από ένα άκρως ζεστό Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν μέχρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου, η εβδομάδα που μας έρχεται ξεκινά με θερμοκρασίες σε συνθήκες καύσωνα, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 40 – 42 βαθμούς.
Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.
Με σχετική ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook πριν λίγες ημέρες, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρεται στην σχετική άνοδο της θερμοκρασίας, παρουσιάζοντας και σχετικό χάρτη, με πρόβλεψη μέχρι και τις 28 Ιουλίου.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*