ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κατάθεση στεφάνων έγινε στο Μπαμπαλιό και στην Αθήνα για την επέτειο του Όχι, την 28η Οκτωβρίου του 1940

Κατάθεση για την κοινότητα Μπαμπαλιού έκανε ο πρόεδρος Αναστάσιος Αποστολάκης, για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας “Αξέχαστες Πατρίδες” έκανε ο πρόεδρος Θεοφάνης Κοντοχρήστος και για τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δ.ΨΑΘΑΣ” ο Βασίλης Σωτηριάδης.
Στην Αθήνα κατάθεση στεφάνου έκανε το μέλος της διοίκησης Παναγιώτα Γιαννούτσου.
Μετά την κατάθεση στεφάνου στην Αθήνα ο σύλλογός μας μαζί με το σύλλογο Ποντίων “Ο Καύκασος” και την Ένωση Ποντίων Αιγάλεω, συμμετείχαν μαζί στην καθιερωμένη παρέλαση.
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Σοφία Κυζιρίδου για τα εδέσματα, το σιτάρι αλλά και το κέρασμα του καφέ, την Ανθούλα Αποστολάκη, την Ξένια Μουτεσίδου- Καραπιπέρη για τα εδέσματα,τον Στέλιο Σωτηριάδη για τα νερά, τον Αλέκο Σεμερτζίδη για τους χυμούς, την Λένα την Θεοδώρα και την Ευγενία για το πλέξιμο των στεφανιών, τον φωτογράφο του συλλόγου μας Θωμά Γούλα και όλους όσους παρευρέθηκαν εκεί για να τιμήσουμε τους ήρωες.
Χρόνια πολλά Ελλάδα !!
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις