Καλή επιτυχία Ελλάδα! – Πρεμιέρα με Κολομβία, ματς σε τρεις πόλεις – Καραγκούνης: “Να περάσουμε στην επόμενη φάση”

Καλή επιτυχία Ελλάδα! – Πρεμιέρα με Κολομβία, ματς σε τρεις πόλεις – Καραγκούνης: “Να περάσουμε στην επόμενη φάση”

Καραγκούνης: “Να περάσουμε στην επόμενη φάση”
Ο Γιώργος Καραγκούνης έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο της Εθνικής την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ολα όσα είπε για την κλήρωση στη ΔΤ: “Αυτό που βλέπω και έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να παίξουμε με όλες τις ομάδες και να κόψουμε βαθμούς. Κάτι που μπορεί να είναι και πολύ καλό στο τέλος. Να περάσεις και με λιγότερους πόντους από ότι θα χρειαζόσουν σε έναν άλλο όμιλο.
Για μένα θεωρώ ότι είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Το θέμα είναι πως θα είσαι εκείνη την περίοδο, σωματικά, ψυχολογικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εκείνη τη στιγμή. Η Ελλάδα θεωρώ ότι έχει τα φόντα για να περάσει στην επόμενη φάση.
Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, όλα τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει τα τελευταία χρόνια και στην προκριματική φάση με κάνουν να αισιοδοξώ για την τελική φάση του Μουντιάλ.
Να είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ένας όμιλος με πολλές καλές ομάδες και όλοι είναι ικανοί να κόψουν βαθμούς ο ένας από τον άλλο. Πάντα μιλώντας σε θεωρητικό επίπεδο γιατί όλα θα κριθούν στο γήπεδο”.
Θεωρώ ότι η δομή της ομάδας δεν έχει αλλάξει και το σκεπτικό πάντα η ομάδα να είναι ανταγωνιστική με πρώτο και κύριο στόχο  η ομάδα να μην δέχεται γκολ. Μπορεί με τον κ. Ρεχάγκελ να παίζαμε με λίμπερο και τώρα με ζώνη πίσω αλλά τα χαρακτηριστικά της ομάδες δεν έχουν αλλάξει. Και γιατί να αλλάξουν αφού μας δίνουν μεγάλες νίκες και προκρίσεις. Έχουμε το κύρος και την προσωπικότητα να ζητάμε κάτι παραπάνω. Γιατί όχι μια πρόκριση στους 16. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση παρότι ο όμιλος μου φαίνεται πιο δύσκολος από του 2010″.

Πρεμιέρα με Κολομβία, ματς σε τρεις πόλεις
Στις 14 Ιουνίου, στο Μπέλο Οριζόντε, θα κάνει πρεμιέρα η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Προβεβλημένες καταχωρήσεις
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο “Εστάντιο Μινεϊράο” την επικεφαλής του 3ου ομίλου Κολομβία του Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου και με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Ιουνίου.
Με τους “μπλε σαμουαράι” η Ελλάδα θα παίξει στο “Εστάντιο ντας Ντούνας” της πόλης Νατάλ, ενώ με τους “ελέφαντες” στο “Εστάντιο Καστελάο” της Φορταλέζα.

Πρόγραμμα και ώρες του ομίλου
14/06 19:00 “Μινεϊράο”, Μπέλο Οριζόντε: Κολομβία – Ελλάδα
15/06 01:00 “Αρένα Περναμπούκο”, Ρεσίφε: Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία
19/06 19:00 “Μανέ Γκαρίντσα”, Μπραζίλια: Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού
20/06 01:00 “Αρένα ντας Ντούνας”, Νατάλ: Ιαπωνία – Ελλάδα
24/06 23:00 “Αρένα Παντανάλ”, Κουιαμπά: Ιαπωνία – Κολομβία
24/06 23:00 “Καστελάο”, Φορταλέζα: Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού

 

πηγή:contra.gr

Share

Ένα σχόλιο

  1. i ora i kali!!!!!!!!!!!!!!!!kali mas tyxi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*