ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Και νέο ατόπημα του Ν. Μάνεση – Μετά το Μεσολόγγι η Άρτα

Ύστερα από τις αντιδράσεις του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για την εκπομπή 60΄΄ Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε την περιοχή του Μεσολογγίου, θύελλα αντιδράσεων και στην Άρτα από την χθεσινή εκπομπή. Είναι φανερό πλέον, ότι σκοπός της συγκεκριμένης εκπομπής, δεν είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής τις περιοχές που επισκέπτεται ο δημοσιογράφος. Δηλαδή τι θα αποκόμιζε κάποιος που δεν γνωρίζει την πραγματική Άρτα, τη Ροδαυγή, την Κόπραινα;
Χαρακτηριστική και η αντίδραση παρακάτω, από τον Παρατηρητή Άρτας:
Οδοιπορικό, υποτίθεται, για τον Νομό της Άρτας παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, με «οδοιπόρο», τον «ανεκδιήγητο» πλέον για εμάς τους αρτινούς, δημοσιογράφο ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ, που έχει την ευθύνη της εκπομπής «60 ΛΕΠΤΑ»!
Ένα οδοιπορικό 60 λεπτών δυσφήμισης της περιοχής μας, με εμετικές εικόνες και βλακώδη κείμενα που σε τίποτε δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Μια ελεεινή εκπομπή, μια κατάπτυστη παρουσίαση, ένα δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό αίσχος, χωρίς ίχνος αισθητικής και ουσίας.
Ντροπή τους!
Κι αν έχουν λίγη τσίπα, ALPHA και Μάνεσης, θα πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους αρτινούς και τους τηλεθεατές τους!
Η Άρτα δεν είναι οι λάσπες του ποταμού, που ανοήτως και παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες, πήγε και «κόλλησε» ο Μάνεσης και επί 20 συνεχώς λεπτά, από τα 60, μας έδειχνε πως τον ξεκόλλησαν τα δύο τρακτέρ.
Η Άρτα δεν είναι οι… γιαγιούλες που έπλεναν στη σκάφη ή πήγαιναν για βοσκή τα πρόβατά τους. Ούτε οι καυγάδες δύο καφετζούδων στην Κόπραινα και πολύ περισσότερο το πώς οι ψαράδες ρίχνουν τα δίχτυα τους, στις λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού.
Η Άρτα έχει ιστορία, έχει σπάνια βυζαντινά και άλλα μνημεία, που προκαλούν το θαυμασμό όσων τα επισκέπτονται.
Η Άρτα έχει φυσικές ομορφιές που δεν περιγράφονται.
Η Άρτα έχει πολιτιστικές δραστηριότητες, όσες λίγες άλλες περιοχές της χώρας.
Τίποτε από την πραγματική Άρτα δεν μας έδειξαν, παρά μια «ξεθωριασμένη εικόνα» του Γεφυριού.
Ακόμη και «διατεταγμένη» αποστολή δυσφήμισης της περιοχής μας να είχε αναλάβει ο Μάνεσης, αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το πετύχαινε.
Φτού σας!!! Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις