Θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης»,  «Θέα από τη γέφυρα»

Θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», «Θέα από τη γέφυρα»

Μια από τις συνηθισμένες ημέρες της ρουτίνας για την ακρίβεια μια Τέταρτη αποφάσισα να σπάσω την καθημερινότητα και να ¨παιδεύσω¨ το πνεύμα μου βρε αδελφέ, έτσι για αλλαγή.
Και να η ευκαιρία μου… Η πρεμιέρα του Θεατρικού έργου του Άρθουρ Μίλλερ «Θέα από τη γέφυρα» από την Θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.
Έπαιξαν: Νικόλας Κασελούρης, Κωνσταντίνος Κίτσιος, Κωνσταντίνος Γρούμπας, Κατερίνα Μάγκου, Αφροδίτη Κατσαούνου, Θωμάς Πανέλλης, Γιάννης Ζαφείρης, Δημήτρης Ντιβέρης, Γεράσιμος Ντονάδος.
Όλος ο θίασος, ζωντάνεψε επί σκηνής το όραμα της σκηνοθέτιδας Ζωής Μπαρτζώκα, η οποία είχε και την μουσική επιμέλεια της παράστασης με βοηθό σκηνοθέτη την καλή φίλη, Λένα Μπασδέκη
Παράνομοι (Ιταλοί) μετανάστες προσπαθούσαν να επιβιώσουν με την βοήθεια συγγενών και φίλων μέσα στην σκληρή πραγματικότητα την Νέας Υόρκης του 1955. Αγάπη, μίσος, πάθη και ένας κεντρικός ήρωας που πάλευε με τους δαίμονες του και την ανάγκη του να έχει την θέση και την τιμή που του άρμοζε, μέσα από τις αφηγήσεις του δικηγόρου της οικογένειας.
Ένα έργο επίκαιρο που με έκανε να αισθάνομαι και να βλέπω τα πράγματα και τη ζωή με μια διαφορετική ματιά.
Χάρης Θεοδώρου

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*