Θέατρο ΠΚ: Από το επιτυχημένο «Τρελόσπιτο» στην πρόκληση της «Επόμενης μέρας»

Θέατρο ΠΚ: Από το επιτυχημένο «Τρελόσπιτο» στην πρόκληση της «Επόμενης μέρας»

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τη σύζυγό του Αλίσια, ο διάσημος μαθηματικός και νομπελίστας Τζον Νας, η ιστορία του οποίου έγινε γνωστή από την επιτυχημένη ταινία «Ενας υπέροχος άνθρωπος» με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.
Το 1959, ο Τζον Νας είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια, τα είχε βάλει με τις παραισθήσεις και τις εμμονές του, είχε θεωρηθεί τρελός, αλλά την επόμενη ημέρα είχε βγει νικητής. Έζησε μαζί τους με χιούμορ και ενέργεια μέχρι τις τελευταίες στιγμές του.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ: Οι εμμονές και τα αδιέξοδα του μυαλού του έκαναν το «Τρελόσπιτο» να χορεύει, να παραπαίει. Την «Επόμενη ημέρα» όλα ήταν διαφορετικά: αναπάντεχα, ανακουφιστικά, ενθουσιώδη. Όταν η ίδια η ζωή παίρνει την κεφάτη εκδίκησή της.
Πώς θα είναι την «Επόμενη μέρα» το «Τρελόσπιτο» του Παύλου Κουρτίδη;
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 45 παραστάσεων, την προηγούμενη θεατρική περίοδο 2014/15, του «Τρελόσπιτου», με τον ενθουσιασμό του κοινού και το πλήθος θετικών κριτικών και άρθρων, ο χορογράφος και σκηνοθέτης Παύλος Κουρτίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο παραστάσεων.
Αυτή τη φορά, εκτός από τον ίδιο, επί σκηνής θα εμφανιστούν 9 ταλαντούχοι χορευτές και ηθοποιοί, καθώς και ο βραβευμένος ηθοποιός Μιχαήλ ΄Ανθης, ο οποίος και υπογράφει τα κείμενα.
Μια συνεργασία που αναμένεται να ταράξει τα νερά του χοροθεάτρου…

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*