Η 35χρονη προφυλακισμένη «ψάχνει» τις ευεργετικές διατάξεις με τα μεροκάματα

Η 35χρονη προφυλακισμένη «ψάχνει» τις ευεργετικές διατάξεις με τα μεροκάματα

Οι κινήσεις της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει την οργή του θύματος, ειδικά μετά το αίτημά της να εργαστεί σε κάποιες θέσεις εντός των Φυλακών Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη δηλώνει με παράπονο ότι ενώ η ίδια δεν μπορεί να κοιμηθεί από τους πόνους, η γυναίκα που εξαιτίας της βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα νωρίτερα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, μάλιστα, η 34χρονη λέει στους δικούς της ανθρώπους για την Έφη ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».
Η 35χρονη κατηγορούμενη κρατείται σε θάλαμο – καραντίνα, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ κατέθεσε αίτημα να εργαστεί είτε στο καφενείο είτε στην βιβλιοθήκη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες εφόσον εγκριθεί από το Συμβούλιο Εργασίας.
Η Ιωάννα εξακολουθεί από τη μεριά να δίνει την μακρά και επίπονη μάχη της για την αντιμετώπιση των πολλαπλών και βαθιών τραυμάτων που της προκάλεσε το καυστικό υγρό καθώς την Πέμπτη υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Να την κλείστε στη στενή. Αυτή θέλει να βγη για να κάνει το ίδιο και σε άλλες η άλλους. Τέτοιου είδους άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για να κυκλοφορούν ελεύθεροι.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.!!!Εικοσι χρόνια της αξίζει να κατση μέσα φυλακή. Είπε ότι έχει και… πνευματικό!!! Αυτή είναι μάγισσα αφού ασχολείστε με φλυτανια.,χαρτια και ποιος ξέρει τι άλλο, και δυστυχώς, σαλεύει το ΜΥΙΑΛΟ ο σατανάς και να που καταλειγουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*