Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας τα «έψαλε» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας τα «έψαλε» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας παραβρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο αποδεχόμενη πρόσκληση της Προεδρίας για να ψάλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα!! Είναι από τις σπάνιες φορές που ένα τόσο μεγάλο μουσικό σύνολο παίρνει το κατώφλι του Προεδρικού μεγάρου!!
Η τιμή ήταν τεραστία και όλοι οι παρευρισκόμενοι προεξέχοντος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κου Κάρολου Παπούλια ευχαρίστησαν τον μαέστρο τα μέλη και τους συνοδούς της Φιλαρμονικής!
Ο Πρόεδρος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εντυπωσιάστηκε και από την ηλικία των μικρών μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας.  Συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου αναμνηστικά δώρα.
Προθυμοποιήθηκε δε όταν έμαθε από τον αρχιμουσικό ς Κο Γεώργιο Τσόγκα ότι το καλοκαίρι η Φιλαρμονική είναι προσκεκλημένη σε διεθνές φεστιβάλ στην Τουρκία ,να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δοθεί μια συναυλία στο οικουμενικό πατριαρχείο για τους απανταχού Έλληνες της Τουρκίας.
Η εφημερίδα «Μαΐστρος»  ήταν παρόν και κατέγραψε την εκδήλωση.
Δείτε αποκλειστικά μόνο εδώ……
φωτορεπορτάζ:Μαρία Ζαβιτσάνου


Share

Ένα σχόλιο

 1. ΝίκοςΣτάμος says:

  Μεγάλη ντροπή για τον Δήμο Αμφιλοχίας και την Φιλαρμονική!!! Πήγαν να ψάλλουν τα κάλαντα στον μεγαλύτερο δωσίλογο Πρόεδρο όλων των εποχών! Αυτόν που εδώ και τρία χρόνια, αντί να παραιτηθεί ή να χρησιμοποιήσει το αξίωμά του για να ξεσηκώσει τον λαό, προσυπογράφει τα νομοσχέδια που εξοντώνουν τους Έλληνες. Απόλυτα συνεργαζόμενος με την κυβέρνηση και την Τρόϊκα είναι συνένοχος για την ΧΟΥΝΤΑ που έχουμε σήμερα! Ένα κέρινο ομοίωμα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Βασιλέα Γεώργιο το 1936 ο οποίος καλωσόρισε το πραξικόπημα του Μεταξά όπως αυτός δέχτηκε το πραξικόπημα με την τοποθέτηση του Παπαδήμου για Πρωθυπουργό.Τα παιδάκια της φιλαρμονικής θα έπρεπε να του πετάξουν κανά γιαούρτι και όχι να του ψάλλουν τα κάλαντα.

  “Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας Τριάδας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιόττα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις Ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού”

  Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώπιον της Βουλής.

  Κύριε Παπούλια δεν τηρήσατε τον όρκο σας και σφετεριστήκατε την ιδιότητά σας΄ως όργανο του κράτους για καταλύσετε την λαϊκή κυριαρχία.
  Είστε ένοχος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!(ποινικός κώδικας, άρθρα 134 και 134α)

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*