Η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής στο δήμο Αμφιλοχίας

Η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής στο δήμο Αμφιλοχίας

Μετά από τρίμηνη ζύμωση για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής σύνθεσης που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμφιλοχίας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης με συμβούλους προερχόμενους από 3 συνδυασμού από τους συνολικά 5. Μια κίνηση άλλωστε που ο δήμαρχος Γιώργος Κατσούλας είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ότι είναι ανοιχτός και επιζητά τη συνεργασία.
Έτσι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τη Δημοτική Αρχή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Μαΐστρος θα αποτελούν οι:
Λιάπης Γεώργιος , Γενικός Γραμματέας
Ροΐδης Γεώργιος, Προτείνετε για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Νίκας Νικόλαος, για θέματα Κατασκευών Υποδομών – Μελετών  και Πολιτικής Προστασίας.
Κατσαντάς Λεωνίδας, για θέματα Συντήρησης Υποδομών, καθαριότητας ύδρευσης.
Από το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» έγινε πρόταση και αναμένεται η αποδοχή του.
Ρεγκούτας Ανδρέας, για θέματα Διαφάνειας, Οικονομικών και Διοίκησης, Περιουσίας και θέματα Κοινωνικής Συνοχής, Υγείας, Προστασίας του πολίτη.
Από το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών» έγινε πρόταση και αναμένεται η αποδοχή της.
Ανδρίκουλα Σοφία, για θέματα Περιβάλλοντος,  Πολιτισμού.
Ντρούτση Ζωή Προτείνετε για Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ

Επίσης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Λιάπη για τη θέση του ΓΓ, τη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει η Δράκου Ελένη.

Share

6 Σχόλια

 1. Pingback: Δήμος Αμφιλοχίας: Η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής | AgrinioPress

 2. Εγω τα εκλογικά μου δικαιώματα δεν τα έχω στον Δήμο Αμφιλοχίας. Οποτε, ουτε κρύο ουτε ζέστη που λένε…αλλα ως παρατηρητής απ’εξω που λένε, αυτό που διακρινω,εξαιτίας αυτών που ακούω απο φιλους ολων των παρατάξεων, ειναι οτι η νέα Δημοτική αρχή κανει πρεμιέρα με πολύ γκρίνια. Και κυρίως πολλές αντιδρασεις.Αλλοι μιλούν για αποχώρηση απο την παράταξη τους εξαιτίας της επιλογής αντιδημαρχων, άλλοι λένε πως τους” έκλεψαν” την ψήφο διότι άλλο ψήφισαν και τώρα αλλα βλέπουν κλπ κλπ.Δηλαδή εξέλεξαν εναν Δήμαρχο, τον οποίο πολλοί απο αυτους που τον ψήφισαν, ουσιαστικά δεν τον θέλουν;;;;;;Περίεργα πραγματα. Πάντως ενα ειναι σίγουρο, εκεί στην Αμφιλοχία δεν θα βαρεθειτε την επόμενη τετραετία.

  • Είσαι μέλος της παλιάς παρέας και πονάς φαίνεται….. περαστικά σε εσένα και την κλίκα σας…..

   • Ουπς says:

    Σε τι να πονέσει o Κ.Μ ; Στο οτι μπήκε μια νέα κλίκα στο παιχνίδι; Για να δούμε όμως η νέα κλίκα θα αντέξει πάνω απο μια 4 ετια; Κάποιοι από αυτούς τι νομίζετε οτι βγήκαν με την αξία τους; Μήπως πάτησαν επι πτωμάτων κάποιοι;

 3. Αμφιλοχιωτης says:

  Μια ευχη. Μην πουμε που εισαι κοιμηση.

 4. Τόσο καιρό μας ζαλίζατε τα αυτιά για αλλαγή και οτι θα γυρίσετε νέα σελίδα στον τόπο!
  Πλέον ζούμε στην εποχή Κατσούλα και οι κουμπάροι του! Με αυτούς θα γίνει η αλλαγή στον τόπο? Φυσικά φίλε Κ.Μ υπάρχουν γκρίνιες και αντιδράσεις και θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες γιατί σε θέσεις κλειδιά έχουν μπει συγγενικά πρόσωπα του Κατσούλα. Είπε να το κάνει οικογενειακή υπόθεση!!! Επίσης, κάποιο ακόμη άτομο που εδώ και χρόνια είναι κοινωνικά στο περιθώριο λόγω χαρακτήρα του προσπαθεί απ’ ότι φαίνεται να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τις πομπές του και να το παίξει ηγέτης! Για να δούμε τι θα κάνει?
  Τελικά λέγανε όλοι για τον Αποστόλη αλλά τελικά οι πεινασμένοι για εξουσία και δόξα είναι χειρότεροι τελικά. Ας ζήσουν για λίγο το όνειρο αλλά να προσέξουν μην ξυπνήσουν απότομα.
  Άραγε, άτομα με ήθος και ανιδιοτέλεια υπάρχουν τελικά ώστε να δώσουν μια ώθηση να πάει μπροστά αυτός ο δήμος…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*