Connect with us

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η σημασία της ψήφου μας. Ο πιο ισχυρός τρόπος για να εκφράσουμε τη γνώμη μας!

Δημοσιεύτηκε

στις

1218

«Είναι αλήθεια ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει καλύτερος ο τόπος μας είναι να εργαστούμε όλοι από κοινού για να τον βελτιώσουμε, και η συμμετοχή στις εκλογές είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προς επιδίωξη αυτού του σκοπού. Καμιά αλλαγή δεν προέκυψε με την αδιαφορία όπως καμιά επανάσταση δεν κερδήθηκε με την αδράνεια».
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Στις Δημοκρατικές κοινωνίες οι πολίτες αποφασίζουν, μέσω της ψήφου, τους ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπούν. Η ψήφος είναι η επίσημη έκφραση της στήριξής σας προς έναν υποψήφιο, που εκπροσωπεί τις πολιτικές που σας εκφράζουν και καλείται να στηρίξει, προς όφελος όλων. Έτσι και όλοι εμείς, καλούμαστε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, να αναδείξουμε την επόμενη διοίκηση του Δήμου Αμφιλοχίας.
Στην εποχή που ζούμε οι συνεργασίες είναι όχι απλά απαραίτητες, αλλά αναγκαίες για να μπορούμε να μιλάμε για το κοινό καλό. Η Συνεργασία μεταξύ όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων είναι η κινητήρια δύναμη που θα οδηγήσει στην Ανάπτυξη και την Προοπτική που όλοι πλέον θέλουμε. Η συνεργασία όμως πρέπει να βασίζεται σε κοινούς αναπτυξιακούς στόχους για τον τόπο μας, σε κοινές ανησυχίες και όχι συνεργασίες «ετερόκλητων» δυνάμεων, για την καταγραφή πολιτικών συσχετισμών, τοπικών παραγοντισμών και «συνέργιες της επόμενης μέρας».
Σε αυτή την χρονική περίοδο, επιβάλλεται να επουλώσουμε πληγές και όχι να ανοίξουμε άλλες. Ο τυχοδιωκτισμός δεν πρέπει να βρει πρόσφορο έδαφος.
Οι δημότες κάθε περιοχής, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τους άξιους ανάμεσά τους. Οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι αδιαφορούν για τις κομματικές επιλογές και ψηφίζουν με γνώμονα όχι τα κομματικά πιστεύω των υποψηφίων, αλλά τις ικανότητές τους, τη γνώση των τοπικών προβλημάτων, την δυνατότητα άμεσης επίλυσής τους και τη δυνατότητά τους να ενώσουν τους δημότες για το κοινό καλό, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων.

Όλοι μας όμως κουβαλάμε μια ιδεολογική ταυτότητα και ανήκουμε σε κάποια πολιτική παράταξη. Δεν κρυβόμαστε και δεν φυγομαχούμε. Με σεβασμό προς τις επιλογές και τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των συμπολιτών μας.
Μέσα από την δική μας κινητικότητα και οργανωτική διαδικασία, ΄΄ ενεργοποιούμε ΄΄ κοινωνικές ομάδες, ίδιων αλλά και διαφορετικών πολιτικών ιδεολογιών, να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να δραστηριοποιηθούν στους χώρους τους. Αυτό βγάζει στην επιφάνεια την δημιουργικότητα, άξιων και ικανών στελεχών, από όλους τους πολιτικούς χώρους και μέσα από αυτό τις συνεργασίες, σε τοπικό επίπεδο, για το καλό του τόπου.
Σήμερα ζητώ την στήριξή σας από ένα άλλο μετερίζι. Ζητώ να μου δώσετε μια ευκαιρία, μέσα από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, να σας αποδείξω ότι η αναζήτηση αξιόπιστων προσώπων δεν είναι μακριά. Η συνέπεια λόγων και πράξεων κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχημένων και αποτυχημένων προσώπων.
Η εργατικότητά μου και η αποτελεσματικότητα, άμεσης λύσης, σε προβλήματα της καθημερινότητας, έχει δοκιμαστεί και είναι καταγεγραμμένη στην τοπική κοινωνία. Με ήθος, δικαιοσύνη προς όλους και με ανιδιοτέλεια. Χαρακτηριστικά, που πιστεύω, ζητούν οι πολίτες από πρόσωπα που θέλουν να τους εκπροσωπούν στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ζητώ την στήριξη σας, ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να αγωνιστώ για το κοινό καλό, για όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του όμορφου τόπου μας.
Ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου για να σας εκπροσωπήσω αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΤΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
με τον Συνδυασμό του νυν Δημάρχου και ξανά υποψήφιου Δημάρχου Γεωργίου Κατσούλα «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *