Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η “Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών” για τη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή

Δημοσιεύτηκε

στις

689

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο δήμο Αμφιλοχίας, βάσει των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου, εξελέγησαν 27 δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από 5 δημοτικές παρατάξεις, με συνέπεια καμία εξ αυτών να μην διαθέτει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
Τα προβλήματα, όμως, που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος είναι σύνθετα και διαχρονικά. Λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα αυτή, και με γνώμονα το καλό των δημοτών και του τόπου, μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσούλα, προχωρήσαμε σε ένα πλαίσιο προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ τριών παρατάξεων, που θα δοθεί στη δημοσιότητα με υπογραφές των τριών επικεφαλείς.
Με την ενέργειά μας αυτή θεωρούμε ότι ανταποκρινόμαστε, αφενός στις επιτακτικές ανάγκες του δήμου και αφετέρου στη βούληση της κοινωνίας για συνεργασία μεταξύ αυτών των παρατάξεων. Η συνεργασία μας αυτή στηρίζεται σε αρχές, τις οποίες πρέπει να ανακτήσουμε ως δήμος, αλλά και σε αξίες που πρέπει να αναδείξουμε ως κοινωνία.
Θα είναι σε ισότιμη βάση και με αμοιβαία αναγνώριση κάθε παράταξης. Η διατήρηση της αυτοτέλειας των παρατάξεων είναι καθήκον όλων μας απέναντι στους ψηφοφόρους μας. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης ή αποχώρησης σε περίπτωση διαφωνίας με ανάλογη ανακοίνωση – ενημέρωση.
Η έναρξη της νέας θητείας συνεπάγεται για το δήμο Αμφιλοχίας μία πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς η διοίκησή του θα περνά μέσα από τη συνεργασία τριών παρατάξεων και η πολιτική συμμετοχή των πολιτών θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας με το τρόπο αυτό στον εκδημοκρατισμό του πολιτικού βίου.
Ο ορισμός των στελεχών που θα αναλάβουν την υλοποίηση του έργου ανά τομέα είναι ευθύνη της κάθε παράταξης. Η συνεργασία των τριών παρατάξεων στηρίζεται στην ειλικρίνεια, τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την προτεραιότητα, που δίνουμε για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και του δημοσίου χρήματος χωρίς καμία έκπτωση.
Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους ψηφοφόρους μας και να τους υποσχεθούμε πως μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα της καθημερινότητας και θα συμβάλλουμε στην βελτίωση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης με προτάσεις και πρωτοβουλίες και της δικής μας παράταξης.

Με τιμή
Ανδρίκουλα Σοφία, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ»
Χαρδαλιά Λαμπρινή
Ριζογιάννης Κων/νος
Κατσούλης Μάρκος

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
13 Comments

13 Comments

 1. ΚΑΝΑΡΗΣ

  07/09/2019 at 01:13

  Τρώμε τον Κοιμήση και για τα άλλα…βλέπωντας και..καμώνοντας ……

 2. Αμφιλοχιωτης

  07/09/2019 at 09:23

  Αλλα λογια να αγαπιωμαστε. Βασιλας Αντρικουλα δεκανικια ενος εκ των προτερων αποταποτυχημενου

 3. Αρετή

  07/09/2019 at 14:09

  Κατσούλα μαζί με την Σοφία μας σερβίρεις και Πρεβεζιάνο; Αυτόν δεν θα τον βάλεις κάπου;
  Τόσο αγώνα και προγάνδα έκανε εναντίον σου με την Σοφούλα ειδικά στο Μενίδι, κρίμα να μην τον κάνεις κι αυτόν κάτι…. ??

  • Πέτρος

   07/09/2019 at 22:26

   ??? σωστή τοποθέτηση !! η Σοφία και το πρωτοπαλικαρό της, πόρτα πόρτα πήγαινε για τη Σοφούλα να μαζεύει ψήφους! Γιώργο μιας και είσαι μεγάλη καρδιά και συγχωρείς και τους εχθρούς σου, ασε εκτός κάποιο άτομο της παραταξής σου και βάλε τον κι αυτόν κάπου. Μετά βγάλε και μια ανακοίνωση οτι ο νέος νόμος ευνοεί τις συνεργασίες και είναι για το κοινό καλό και άλλες τέτοιες μπούρδες που λέτε…… και νομίζετε οτι ο κόσμος είναι χάπατα και οτι έχει χαμηλό IQ και τα τρώει. Την ανικανότητά σας στο να διοικήσετε τον δήμο την κρύβετε πίσω από τον νόμο της απλής αναλογικής.

 4. Λεων

  10/09/2019 at 19:26

  Ποιας παράταξης το προγράμματος θα εφαρμοστεί βρε παιδια? Εκτός αν θα κάνει ο καθένας τα δικά του… και μετά,την βέβαιη αποτυχία θα την ρίχνει ο ένας στον άλλο…
  Ξεκάθαρη αδυναμία διοίκησης από τον νέο Δήμαρχο η όλη ιστορία.

  • Τ.Α

   10/09/2019 at 20:28

   Φίλε Λέων είναι απλά τα πράγματα, ο Κατσούλας θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της παλιάς δημάρχου Μαρίας Σωτηρίου, ο ίδιος λέει οτι θα βασιστεί και σε μελέτες που έγιναν τότε. Η Ανδρίκουλα θα βασιστεί στο πρόγραμμα του τέως δημάρχου Μενιδίου Γιάννη Πρεβεζιάνου και ο Βασίλας στο δικό του παλιό πλάνο ως πρωην δήμαρχος Μενιδίου και αυτός. Αρα ζούμε στην εποχή των τέως ??? Εκεί θα γίνει ένας αχταρμάς και θα βρεθεί η χρυσή τομή!
   Απαράδεκτος η νέα δημοτική αρχή και χωρίς κατάλληλους ανθρώπους να διοικήσουν.

   • Λεων

    11/09/2019 at 13:29

    Εντωμεταξυ έχουν πετύχει το ακατόρθωτο,μολις 11 ημερες απο οτι ανελαβαν. Οι μεν του Κατσουλα αντιδρούν και λένε πως τους άδειασε με το να βάλει Ανδρικουλα και Βασίλα.
    Στην παραταξη Ανδρικουλα και εκεί αντιδράσεις διότι λένε…εμείς σκοτωνομασταν πριν λιγες ημερες τώρα τι; χαμός και εκεί.Καλά δεν θα μιλήσω για την περιπτωση Βασίλα.Εκεί τα λογια ειναι φτωχά ? όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Αν ξεκίνησαν έτσι, δεν μπορω να φανταστώ πως θα τελειώσουν ειλικρινά?
    Πάντως πέρα απο την πλάκα και το χιουμορ που κάνουμε. Ο κόσμος έχει αρχίσει να τσιναει άγρια.Εγω αυτό βλέπω απο πολλους.

    • Τ.Α

     11/09/2019 at 14:38

     Λογικό και επόμενο να τσινάει ο κόσμος διότι τόσο καιρό προεκλογικά έβγαιναν κατηγορούσαν όπου και αν πήγαιναν τον Κοιμήση, την Ανδρίκουλα τον Βασίλα και τώρα με αυτούς που κατηγορούσαν είναι όλα μέλι γάλα. Στα μάτια του κόσμου ως ψεύτικη παράταξη ποια φαίνεται; Αυτή του Κατσούλα φυσικά γιατί άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν. Ο κόσμος Κατσούλα ψήφισε κανέναν άλλον. Αν δεν είναι ικανός ο Κατσούλας και η παράταξή του να κάτσουν σπίτι τους. Κατσούλα θέλουμε να δούμε και να κρίνουμε οχι τους άλλους..

 5. ΛΕΩΝ

  11/09/2019 at 20:21

  Θα κριθεί για το οτι δεν μπορούσε να διοικήσει. Οτι χειροτερο, μπορεί να συμβεί σε πολιτικο….

 6. εεεεεεεε

  14/09/2019 at 22:25

  κλαψε με μανα κλαψε με με ηλιο με φεγγαρι

 7. ΤΤΚ

  18/09/2019 at 16:29

  Αναξάρτητη Κίνηση Φιδιών θα έπρεπε να λέγεται!!

 8. Μιμη

  18/09/2019 at 17:35

  Ουτε μήνα δεν έχουν κλείσει και τους έχουν πάρει όλοι στο δούλεμα…. ???

  • Ν.Κ

   20/09/2019 at 09:26

   Λογικό και να τους έχουν πάρει! Αυτοί αλληλοσφάζονταν και αλληλοκατηγορούνταν ,μεταξύ τους και τώρα έκαναν σύμπραξη! Είπαμε η πολιτική έτσι είναι αλλά αυτοί το παράκαναν και βλέπεις μερικούς από την παράταξη Βασίλα και Ανδρίκουλα που απ’οταν έκαναν την σύμπραξη το παίζουν και εξουσία. Η λέξη ηθική και ήθος εξαφανίζονται για να τρυπώσουν και να βολευτούν κάπου και οι παρίσακτοι! Μόνο ο Τσούκας είχε τα κότσια να παέι ενάντια και να μείνει πιστός στα πιστεύω του και ευτυχώς όπως θα βλέπουμε θα είναι και ο μόνος που πάντα θα κάνει αντιπολίτευση, οι υπόλοιποι για γλάστρες και για κανα χαμογελάκι στην κάμερα καλοί είστε!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *