Επιτυχημένη η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων 2015 στην Αμφιλοχία

Επιτυχημένη η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων 2015 στην Αμφιλοχία

Στην κορυφή ο Π.Γ.Σ Αμφιλοχίας -Κατάκτηση χρυσού μεταλλίου από τον Αμφιλοχιώτη αθλητή Θ. Λάιο
Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη της Αμφιλοχίας αποτέλεσαν οι αγώνες πυγμαχίας που διεξήχθησαν το τριήμερο 20-22 Μαρτίου στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων 2015. Το φίλαθλο κοινό κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το συναρπαστικό θέαμα του αθλήματος της Πυγμαχίας, με ενδιαφέροντες αγώνες και βραβεύσεις αθλητών.
Η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη μας ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Αμφιλοχίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π). Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος σε μια πόλη με ακμαία παρουσία σε Πυγμαχικούς αγώνες λόγω του Π.Σ.Α με προπονητή τον Π.Ντουμάζιο, όπου έχει στο ενεργητικό της αρκετές νίκες, με αμφιλοχιώτες αθλητές να εκπροσωπούν διαρκώς την πόλη μας και να διαπρέπουν σε πυγμαχικούς αγώνες που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προσέφερε μια θαυμάσια ευκαιρία γνωριμίας με το άθλημα της πυγμαχίας. Αθλητές, προπονητές, συνοδοί και λοιποί παράγοντες από όλη την Ελλάδα, κατέφθασαν από την Πέμπτη στην Αμφιλοχία δίνοντας με την παρουσία τους μια αθλητική και συνάμα ζωντανή νότα στην πόλη. Αυτό το αξιόλογο αθλητικό γεγονός με έδρα την Αμφιλοχία αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της πυγμαχίας στην περιφέρεια. Η κίνηση αυτή, εκτός του ότι προάγει τον αθλητικό πνεύμα προβάλλει και το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης πανελλαδικώς. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και στους διοργανωτές. Ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει το έναυσμα και για μελλοντικές αθλητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις.

Βαθμολογία 1ης μέρας εδώ

Βαθμολογία 2ης μέρας εδώ

Βαθμολογία 3ης μέρας εδώ

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση  191 …….

pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg47 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg12 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg42 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg15 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg13 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg64 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg54 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg71 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg6 pigmaxia_panelinio_amfiloxia.jpg74

Φωτογραφία – Βίντεο  Σπύρος – Μαρία Ζαβιτσάνου

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*