Επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Πρεβεζάνου με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ» για το Δήμο Αμφιλοχίας

Επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Πρεβεζάνου με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ» για το Δήμο Αμφιλοχίας

Βαλτινές – Βαλτινοί

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια γνωριστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες για την τοπική Αυτοδιοίκηση . ΄Ενα μεγάλο μέρος των δημοτών μας τιμήσατε και μας στηρίξατε, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα αιτήματά σας και να συνεισφέρουμε στη επίλυση προβλημάτων που απασχολούσαν τον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο , δημιούργημα γρήγορων και ευκαιριακών αποφάσεων, ανθρώπων που δεν είχαν την τόλμη και τη λογική να σκεφθούν και να διακρίνουν τα προβλήματα του τόπου μας.
Ο Καλλικρατικός Δήμος  όμως είναι πλέον πραγματικότητα, αλλά παρά τις υποσχέσεις του χθες τα προβλήματα παραμένουν και δυστυχώς σπάνια ακούστηκε η φωνή ή και η  απεγνωσμένη κραυγή του δημότη.
Το διακύβευμα πλέον είναι πασιφανές και το δίλημμα είναι πάλι υπαρκτό για το τι επιζητούμε,  τι δήμο  θέλουμε και ποιος είναι αυτός ο οποίος θα κληθεί να δρομολογήσει τις προϋποθέσεις για την παραπέρα πορεία αυτού του τόπου.
Στη διάρκεια της Δημοτικής περιόδου που σε λίγο ολοκληρώνεται, ως δημοτική παράταξη καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι του ρόλου μας, και εκτιμούμε ότι πετύχαμε πολλά, παρά τα λάθη μας ή και τις όποιες παραλείψεις μας.
΄Ομως ποτέ δεν αφήσαμε κάτι στην τύχη ή δεν επιδιώξαμε λύσεις,  πιέζοντας τη δημοτική αρχή, που δυστυχώς δεν αποφάσιζε σωστά παρά την παραδοχή του δικαίου μας.
Εκτιμώντας ότι μπορούμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας, καταθέτουμε ενώπιόν σας την υποψηφιότητά της δημοτικής παράταξης < ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ> και διεκδικούμε την τιμή να συμπαραταχθείτε μαζί μας για ένα δήμο που όλοι επιζητούμε και επιδιώκουμε με την ελπίδα αλλά και την αγωνία να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Δώστε μας το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φανούμε συνεπείς απέναντί σας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*