Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στην Αιτωλοακαρνανία

Δημοσιεύτηκε

στις

19

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών δραστών
Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, οκτώ κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων στην Αιτωλοακαρνανία.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (τριών γυναικών και ενός άνδρα) τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάσθηκαν οκτώ κλοπές, που διαπράχθηκαν από 23-8-2021 μέχρι και 12-9-2021, στο Αγρίνιο, στη Ναύπακτο, στην Κατούνα και στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.
Ως προς την μεθοδολογία των δραστών προέκυψε ότι, ενεργώντας από κοινού με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό τους και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προσέγγιζαν ηλικιωμένες γυναίκες, στις οποίες προσποιούνταν προσφιλή τους πρόσωπα.
Στη συνέχεια με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαιρούσαν τα κοσμήματά τους, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικού ύψους 7.000€ περίπου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *