Ενημέρωση από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Ενημέρωση από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Κυριακή ( 10 – 10- 2021 ) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες , που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις . Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική , κεντρική και βόρεια Ελλάδα , Πιο αναλυτικά :
1. Αύριο Κυριακή ( 10 – 10 – 2021 ) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά Του Ιονίου , τη Μακεδονία ( κυρίως την κεντρική ) , την ανατολική Θεσσαλία κα ι τ ι ς Σποράδες και βαθμιαία την Ήπειρο , τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο .
2 Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας ( 1 1 – 10 -2021 ) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξακολουθήσουν στις προαναφερθείσες περιοχές , θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά κα ι τη δυτική Θεσσαλία . Τα φαινόμενα θα. εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά και μέχρι το απόγευμα κα ι στη Μακεδονία .
3. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, o καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας .
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.g r ) κα ι το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*