Δόση από 1 ευρώ με αρχηγό τον «Τσουτσουνάκη» – Τα κέρδη υπολογίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. στο 1 εκατομμύριο ευρώ

Δόση από 1 ευρώ με αρχηγό τον «Τσουτσουνάκη» – Τα κέρδη υπολογίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. στο 1 εκατομμύριο ευρώ

Αρχηγός φέρεται ένας 34χρονος με το ψευδώνυμο «Τσουτσουνάκης», ο οποίος περιγράφεται στη δικογραφία ως «υπεύθυνος για την εύρεση των ναρκωτικών ουσιών και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης για τη νόθευση της κοκαΐνης, της ηρωίνης και της κάνναβης που διακινούνταν στη δυτική Αττική»
«Τιμοκατάλογο» που μπορούσε να… ικανοποιήσει όλα τα βαλάντια είχε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική. Πρόκειται για την οργάνωση που «ξηλώθηκε» από τη Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία προχώρησε σε 10 συλλήψεις ατόμων, με έδρα τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και το Μενίδι.
Οι τιμές περιγράφονται στη δικογραφία της υπόθεσης. Ενα γραμμάριο ηρωίνης κόστιζε 20 ευρώ, ένα γραμμάριο κοκαΐνης 60 ευρώ, ένα γραμμάριο κάνναβης 5 ευρώ και ένα φαρμακευτικό δισκίο 1 ευρώ. Αρχηγός φέρεται ένας 34χρονος με το ψευδώνυμο «Τσουτσουνάκης», ο οποίος περιγράφεται στη δικογραφία ως «υπεύθυνος για την εύρεση των ναρκωτικών ουσιών και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης για τη νόθευση της κοκαΐνης, της ηρωίνης και της κάνναβης που διακινούνταν στη δυτική Αττική».
Βασικό ρόλο φέρεται να είναι και άτομο με το ψευδώνυμο «Γιώργος», ο οποίος ήταν «υπεύθυνος νόθευσης και αποθήκευσης στις καβάτζες».
Ένας 32χρονος, με το ψευδώνυμο «Λιας», ηλικίας 32 ετών, ήταν «υπεύθυνος μεταφοράς και διακίνησης». Τα κέρδη της οργάνωσης υπολογίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ εξ αρχής προκάλεσε εντύπωση η χλιδάτη ζωή των μελών του κυκλώματος με τα πανάκριβα αυτοκίνητα.
Στο κύκλωμα συμμετείχε και ένας 26χρονος, ο οποίος είχε το ίδιο προσωνύμιο με γνωστό ηθοποιό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν fake news περί δήθεν εμπλοκής ηθοποιού στο κύκλωμα. Τα μέλη της συμμορίας περιγράφονται στη δικογραφία ως «άεργα»

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*