ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας  εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέων μελών

ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέων μελών

Η ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν Πανελληνίως εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών δημοτικών τοπικών οργανώσεων του κόμματος.
Δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Αμφιλοχίας έχουν τα μέλη του κόμματος, που είναι εγγεγραμμένα στη δημοτική τοπική οργάνωση Αμφιλοχίας και έχουν κάρτα μέλους του κόμματος σε ισχύ (είναι δηλαδή ταμειακώς ενήμερα). Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας μέλους ηλεκτρονικά, μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2021 με καταβολή ποσού 12 ευρώ έκαστος, για να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, είτε για πρόεδρος είτε για μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ.
Δηλώσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται απαραιτήτως κατά το χρονικό διάστημα από τις 10:00 η ώρα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου 2021 έως και τις 19:00 η ώρα της Παρασκευής 1η Οκτωβρίου 2021. Προσοχή! Μόνο στην προθεσμία αυτή υποβάλλονται οι δηλώσεις υποψηφιότητας. Μέχρι την έναρξη της προθεσμίας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν τακτοποιήσει την οικονομική οφειλή τους.
Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία ανανέωσης της κάρτας μέλους του κόμματος, αλλά και για την εκλογική διαδικασία στο site: http://my.nd.gr/
Πληροφορίες :
Τηλεμάχου Χρήστος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ
Τηλ. 6977323204

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*