Δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου στον Κάμπο Αμπελακίου

Δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου στον Κάμπο Αμπελακίου

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη του προσωρινού ΔΣ κάνουν γνωστό την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου με την διακριτική ονομασία ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΠΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ’’ και με έμβλημα κλάδο ελιάς.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σε αυτές τις εποχές που η Ελληνική ύπαιθρος ερημώνει, να εμφανίζονται κύτταρα κοινωνικής δράσης από εθελοντές, μόνιμους κατοίκους του χωριού με στόχο την έκφραση και διαχείριση της τοπικής συλλογικής και πολιτιστικής ταυτότητας.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι , με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με την υπ Αριθμ. 9/15-10-2019 διάταξη της Ειρηνοδίκη Βάλτου ενέκρινε την αναγνώριση του σωματείου μας με την επωνυμία ‘’ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΠΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ’’ που έχει έδρα την Τ.Κ. Κάμπος Αμπελακίου της Δ.Ε. Αμφιλοχίας .
Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη του τόπου μας καθώς και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς με τη διάσωση, διατήρηση και προβολή των ιστορικών στοιχείων, των εθίμων και των παραδόσεων των κατοίκων, της αρχιτεκτονικής παράδοσης και συνολικά όλων των στοιχείων πολιτιστικής μνήμης. Τέλος η διεκδίκηση και υποστήριξη με κάθε νόμιμο τρόπο των συμφερόντων του Συλλόγου μας και της Τ.Κ Κάμπου Αμπελακίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια για τη δημιουργία του συλλόγου και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για το καλό όλων .
Η συμμετοχή όλων των συγχωριανών είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη για την επιτυχία του συλλόγου μας .

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*