Δεύτερη σερί ισοπαλία ο Αμφίλοχος

Δεύτερη σερί ισοπαλία ο Αμφίλοχος

Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως, δυο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και γκολ για σ τους φιλάθλους και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Οχθίων.
Ο Πανοχθιακός έπαιξε με δύναμη και πάθος για την νίκη.Ο Αμφίλοχος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει εύκολα την καλή αμυντική λειτουργία του Πανοχθιακού.

Α’ Ημίχρονο
Το 1-0 έγινε στο 18’ λεπτό με εκπληκτικό γκολ του Σταμάτη από 25 μέτρα  και η μπάλα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα Κατσιάδα.
Στο 25’ λεπτό γίνεται αναγκαστική αλλαγή του Πετρονικολού μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Β’ Ημίχρονο
Στο 50′ ο Νάκας σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο Β’ ημίχρονο ο Αμφίλοχος πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσούνη στο 60’ λεπτό όταν μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας έγινε το 1-1.
Στο 61′ κόρνερ του Νάκα ο Μπεκατώρος την κεφαλιά ο Χαριτίδης σε κόρνερ.
Ξανά ο Νάκας εκτελεί το κόρνερ με τον Λιανό να βρίσκει την κεφάλια η οποία περνάει ελάχιστα αουτ.
Στο 65′ ο Ζαβιτσάνος αποφεύγει τρεις παίχτες σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυνουμένων και καταλήγει κόρνερ
Στο 75’ έχουμε το 2-1 καθώς ο Ασβεστόπουλος από δεξιά κάνει την σέντρα ο Κατσούδας διώχνει και  έρχεται ο Βασίλης Δήμος και με δυνατό σουτ βάζει  ξανά μπροστά στο σκορ τον Πανοχθιακό.
Στο 82’ λεπτό  μια σέντρα από δεξιά του Μπεκατώρου, κεφαλιά Λιανός  ο Χαριτίδης διώχνει πάνω στην γραμμή και ο Τσούνης εξ επαφής με προβολή κάνει το τελικό 2-2.
Στο 89′ ο Νάκας εκτελεί κόρνερ ο Λιανός την κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει ελάχιστα το οριζόντιο δοκάρι και περνάει αουτ.

Ξεχώρισαν από ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ οι Νιτσάκης, Σταμάτης και Σπύρος Τσέπας
Ξεχώρισαν από ΑΜΦΙΛΟΧΟ οι Τσιούνης, Λιανός και Μπεκατώρος

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Χαριτίδης, Ασβεστόπουλος, Σουροβέλης, Νιτσάκης, Σαλτογιάννης, Τσέπας Σπ., Ρούσσος, Σταμάτης (70’ Πούλιος), Καλαντζής, Πετρονικολός (25’ Β. Δήμος), Τσέπας Μιχ.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κακαρούνας Α.)
Κατσιάδας, Ζαβιτσάνος, Λιανός, Δράκος, Παπανίκος, Στάμος, Μπεκατώρος, Καβαλάρης, Τσιούνης, Νάκας, Καρδούτσος (70’ Παπαλέξης).

 

Δημ. Νταρλαγιάννης

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*