Δείτε το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Δείτε το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφιλοχίας που συνεδρίασε για λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο : «Ορισμός εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ ».
[ Εισηγητής : ο κ. Γεώργιος Λιάπης ( Γενικός Γραμματέας Δήμου ) ].
ΘΕΜΑ 2ο : « Ορισμός εκπροσώπου στην ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. ».
[ Εισηγητής : ο κ. Γεώργιος Λιάπης ( Γενικός Γραμματέας Δήμου ) ].
ΘΕΜΑ 3ο : « Ορισμός αντιπροσώπων στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Γεώργιος Λιάπης ( Γενικός Γραμματέας Δήμου ) ].
ΘΕΜΑ 4ο : « Ορισμός του Ειδικού Ταμία Δήμου Αμφιλοχίας για την διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου ».
[ Εισηγητής : ο κ. Γεώργιος Λιάπης ( Γενικός Γραμματέας Δήμου ) ].
ΘΕΜΑ 5ο : « ΄Εγκριση 1ου Α.Π.Ε. & 1ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου : « Αποκατάσταση βλαβών εγκαταστάσεων υδροδότησης Δήμου Αμφιλοχίας από έντονα καιρικά φαινόμενα».
[ Εισηγητής : ο κ. Νικόλαος Νίκας ( Αντιδήμαρχος ) ].
ΘΕΜΑ 6ο : « Παράταση προθεσμίας εργασιών για το έργο « Αντιπλημμυρική προστασία οικισμών Δήμου, ΔΕ Ινάχου & Μενιδίου ( Αποχέτευση ομβρίων Περδικακίου ) με αναθεώρηση ».
[ Εισηγητής : ο κ. Νικόλαος Νίκας ( Αντιδήμαρχος ) ].
ΘΕΜΑ 7ο : « Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής μικρών έργων , των οποίων η δαπάνη δεν υπερβαίνει τα 5.869,41 € σύμφωνα με τις διατάξεις της παργ.2 του άρθρου 15 του Π.Δ. 171/87 όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ. 229/99 κατόπιν κληρώσεως ( άρθρο26 Ν.4024/2011) ».
[ Εισηγητής : ο κ. Νικόλαος Νίκας ( Αντιδήμαρχος ) ].
ΘΕΜΑ 8ο : « Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Δ.Σ. ΚΕ.ΚΑ.ΔΑ ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 9ο : « Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Δ.Σ. ΚΕ.ΔΑ ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 10ο : « Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 11ο : « Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Δ.Σ. Α/Θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμφιλοχίας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 12ο : « Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Δ.Σ. Β/Θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμφιλοχίας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 13ο : « Ορισμός Προέδρου Επιτροπής Παιδείας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Δήμαρχος ].
ΘΕΜΑ 14ο : « Διοργάνωση Εμπροπανήγυρης Δήμου Αμφιλοχίας έτους 2019 και προκήρυξη χορήγησης αδειών για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη ».
[ Εισηγήτρια : η κ. Σοφία Ανδρίκουλα ( Αντιδήμαρχος ) ].
ΘΕΜΑ 15ο : « Αναμόρφωση ισχύοντος προϋπολογισμού έτους 2019 Δήμου Αμφιλοχίας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος ) ].

Share

15 Σχόλια

 1. ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΝΙΚΑ !!!!ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ….ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ κ.ΝΙΚΑ (ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ. ΦΟΒΑΣΤΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ?

 2. ΜΑΡΙΑ says:

  Απουσία αντιδημάρχου Νίκα από το πρώτο συμβούλιο!!!!Γιατί??

 3. Τάκης says:

  Αυτό που έχω να πω εγώ, ήταν οτι η απουσία του Αποστόλη χτες ήταν αισθητή και θα φανεί και στην πορεία, οι υπόλοιποι μετριότητες και γλάστρες.

 4. Είστε λίγοι από μόνοι σας.Αλλα η σύγκριση με τον Κοιμηση βρε παιδιά αυτομάτως σας μετατρέπει σε ανύπαρκτους.

 5. ΝΙΚΟΣ says:

  ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ….

  • Ο Γιώργος μπορεί να μην είναι ακόμη πρώτος στις μπαρούφες αλλά έχετε ήδη έναν έτοιμο στις μπαρούφες που ξεπερνάει και τον Κοιμήση. Αντιδήμαρχος Νίκας, στο λεξικό αμα ανοίξετε και δείτε την λέξη μπαρούφα θα έχει φωτογραφία του. Κάντε την αυτοκριτική σας πρώτα και μετά μιλήστε για τον Αποστόλη.

 6. Ζαγκας βασ says:

  Ο απόστολος και τα παγούρια από το γήπεδο είναι φυσιολογικό ε οκ αφού αυτό μας άξιζε δεν πειράζει έτσι πρέπει

 7. Μαρω says:

  Αν δεν ηταν λίγοι δεν θα έκρυβαν την ανικανότητα τους να διοικήσουν πίσω απο δήθεν συνεργασίες. Δυστυχώς για αυτους ο κόσμος τους πήρε χαμπαρι κατευθείαν. Και όταν με το καλημέρα χάνεις την εμπιστοσυνη του κόσμου όλα έχουν τελειωσει πριν καν αρχίσουν. Οταν ο κόσμος λέει, “ο Αποστολης και οι άλλοι” άστα και βραστα παιδιά. Εν τι απουσία του και ακόμη μπαλιτσα σας παιζει μωρέ;;;;;;; ?

 8. Κώστας says:

  Γιώργο να προσέχεις αυτούς που έχεις δίπλα σου των άλλων παρατάξεων που έκανες σύμπραξη, τους χορτάτους του κοιμήση μην τους φοβάσαι, οι πεινασμένοι για εξουσία είναι οι χειρότεροι και θα σε δαγκώσουν κάπου παρακάτω. Έχε το νου σου και τα μάτια σου ανοιχτά!

 9. Ο Απόστολος με τα παγούρια ακόμη και σε αυτές τις εκλογές πάλι πρώτος ήρθε την πρώτη Κυριακή, αρα μήπως ο κόσμος ήθελε και τα πάθαινε όλα αυτά τόσα χρόνια!! Γιατί να τον κατηγορούν για οτι δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια και να συνεχίζουν να τον βγάζουν πρώτο κάτι συμβαίνει……

  • Κατια says:

   Ειναι απλό. Συγκριτικά με τους υπολοιπους ειναι μακράν ο καλύτερος. Οτάν επι 17 χρόνια ο κόσμος τον βγάζει πρωτο και όταν μετα από 17 ολόκληρα χρόνια παλι πρώτος έρχεται στον α’ γύρο αυτό θα πρεπει να προβληματίσει τους αντιπάλους του για το ποια ειναι η πραγματική δική τους δυναμική. Και επειδή η πραγματική τους δυναμική ( αποτελεσματα α γύρου 27% ) ειναι αυτή μήπως να χαλαρώσουν και να ξεκαβαλησουν το καλάμι κάποιοι και το κυριότερο να μην λένε πολλά για τον Αποστολη γιατί ηδη τους έχει γυρίσει εναντιον τους όλο αυτό;;;; Στην γωνια τους περιμένουν πρωτα απ’ολα αυτοι που τους ψήφισαν.Δεν είναι εύκολα τα πραγματα και οι πρωτες αντιδράσεις λένε παρα πολλά για την πορεία τους…

 10. Είχαμε τόσα χρόνια τον Αλπό με την διάλεκτό του που δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε όταν μιλούσε τώρα προστέθηκε και ο Βασίλας. Παρακαλούμε όσοι βλέπουμε τα συμβούλια προσπαθήστε να μιλάτε καθαρά να καταλαβαίνουμε, μεταφραστή για την γλώσσα των μαμουνιών δεν έχουμε.

 11. Κατια says:

  Αγαπητέ Μ.Κ δεν κανουν αυτοκριτική διότι δεν έχουν καταλάβει πως η πραγματική δυναμική του νέου Δημάρχου ειναι το 27% .Οσο πιο πολλά λένε για τον Αποστολή τόσο πιο έντονο ειναι στα ματια του κόσμου το 27%. Κακό του κεφαλιού τους…απορω όμως δεν τους κανει εντύπωση το οτι ενω δεν έχουν κλείσει ακόμη μήνα αυτά που λέγονται απο τον κοσμο για αυτους ισοδυναμούν με πολιτικη φθορά δημοτικής αρχής που ασκεί χρόνια εξουσία; μάλλον ακόμη πανηγυρίζουν…τι να πω ?

 12. Βιβή says:

  Τις σχολικές επιτροπές να δούμε ή πάλι απογοήτευση και μετριοτητες;

  • Κοσμάς says:

   Να μην παραπονιέται ο κόσμος με τις σχολικές επιτροπές γιατί μια ζωή άτομα χαμηλού επιπέδου και μετριότητας επιλέγουν. Άτομα καταρτισμένα και με γνώσεις σπανίζουν και φαίνεται άλλωστε από το επίπεδο των εκλεγμένων στο δημοτικό συμβούλιο….Δεν σνομπάρω τα επαγγέλματα και κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή αλλά στο κομμάτι της παιδείας και της μόρφωσης των παιδιών μας δεν χωρούν μετριότητες. Θα πρέπει να μπαίνουν άτομα με γνώση του αντικειμένου και όχι απλά να λέμε ότι μπήκαν κάποιοι για να φανούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*