Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαραντζούλα

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαραντζούλα

Με τον χειρότερο τρόπο παρουσιάζει την κατηγορούμενη της υπόθεσης με το βιτριόλι, πρώην συγκρατούμενή της στις φυλακές.
Δίκη για βιτριόλι: Συγκρατούμενη της Έφης Κακαραντζούλα αποκαλύπτει τη συμπεριφορά της 36χρονης στις φυλακές. Κατηγορίες για κλοπή από τον ιματισμό και κατηγορηματική διάψευση από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Μια γυναίκα με αλαζονική συμπεριφορά, με ψυχρό βλέμμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως δολοφονικό και με εμφανή έπαρση και σνομπισμό απέναντι στις υπόλοιπες κρατούμενες είναι η Έφη Κακαραντζούλα, σύμφωνα με άλλη κρατούμενη που τους τελευταίους 17 μήνες ζει καθημερινά με την κατηγορούμενη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Η Βάσω Αραμπατζή μίλησε στην εκπομπή Live News στο Mega και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τη ζωή της κατηγορούμενης στις φυλακές. «Βιτριόλι τη φωνάζουμε, πώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα και είμαι μέσα», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Έφη Κακαραντζούλα ενοχλείται με το εν λόγω προσωνύμιο, ενώ όπως υποστήριξε η συγκρατούμενη της μόνο τυχαία δεν ήταν η προσοχή που έδωσε η 36χρονη στην εμφάνισή της, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Την εμφάνισή της την προσέχει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Αραμπατζή ενώ ανέφερε πως «ένα φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή και απειλούσε. Ένα επισκεπτήριο είχε 10 μήνες στη Θήβα, πρέπει να ήταν ο πατέρας της που της είπε ότι δεν έχει μάτια να αντικρίσει τον κόσμο κι αυτή του είπε ‘βάλε γυαλιά’. Τόσο ειρωνική».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσω Αραμπατζή υποστήριξε πως στις φυλακές έγινε έρευνα στην Έφη Κακαραντζούλα και επάνω της βρήκαν κλεμμένο ιματισμό, με αποτέλεσμα να δεχθεί ποινή. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, διέψευσε κατηγορηματικά το συμβάν με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή.
Σύμφωνα με τη Βάσω Αραμπατζή, στον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται πλέον η Έφη Κακαραντζούλα περνάει εξίσου δύσκολες ημέρες με τις φυλακές της Θήβας. «Δεν της μιλάει κανένας. Δεν τη χωνεύουν. Έχει τηλεόραση, βλέπει τις εκπομπές, την ενδιαφέρει τι λέγεται. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται γιατί φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν», τόνισε.
Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, με την αγόρευση του εισαγγελέα και η απόφαση του δικαστηρίου είναι πολύ πιθανό να προκύψει αρκετά σύντομα.

πηγή:newsbomb.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*