«Γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή;»

«Γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή;»

«Κραυγή» από την 34χρονη Ιωάννα στην 35χρονη που φέρεται να τής έριξε το βιτριόλι

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη φερόμενη δράστιδα, στις 20 Μαϊου, στην Καλλιθέα, μίλησε στο newstimes, μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, ένα μήνα μετά την επίθεση.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη newstimes μίλησε μέσω του δικηγόρου της για όλα όσα έγιναν κατά την επίθεση με βιτριόλι αλλά και για τον αγώνα που δίνει η ίδια στο νοσοκομείο.
Ερωτηθείσα για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.
Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό, καθώς εκείνη, όπως τόνισε στη συνέντευξη μέσω του δικηγόρου της, δεν είχε προβλήματα με κανέναν.
Αναφερόμενη στην 35χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, η 34χρονη υποστηρίζει πως δεν ήταν ποτέ φίλες, ήταν απλώς γνωστές και είχαν ιδωθεί ελάχιστες φορές. Ακόμη, σημειώνει ότι ουδέποτε είδε τον 40χρονο άνδρα με τον οποίο η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέση.
Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στη γυναίκα που επιτέθηκε, η Ιωάννα απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή». Ακόμη, ευχαριστεί όλους όσοι της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*