Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιακουμάτος: Οι φουκαράδες οι βουλευτές όπου πηγαίναμε, τρώγαμε ξύλο. Κι εμείς πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

46

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης για τον ΕΝΦΙΑ και τους βουλευτές της ΝΔ. “Ας πάει και στον Σατανά ο Τσίπρας, εμένα δε με νοιάζει”, είπε μεταξύ άλλων

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος υπερασπίστηκε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΕΝΦΙΑ αλλά και για όσα έχουν “περάσει στο παρελθόν”.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε συγκεκριμένα για τους “γαλάζιους” βουλευτές:
“Οι φουκαράδες οι βουλευτές όπου πηγαίναμε τρώγαμε ξύλο. Δεν πληρώνουν (ΕΝΦΙΑ) οι βουλευτές;”, και στη συνέχεια αποκάλυψε πως υπουργός της κυβέρνησης πλήρωσε μεγάλα ποσά για ΕΝΦΙΑ.
Στη συνέχεια εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία προηγείται δημοσκοπικά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό που αγγίζει το 14% ενώ άφησε αιχμές για τις διαφορετικές θέσεις που εκφράζουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου λέγοντας χαρακτηριστικά, “ο κ. Τσίπρας να πει για το ευρώ στον “κ. γουρουνάδικα”, τον κ. Διαμαντόπουλο”.
Όταν ερωτήθηκε για την επίσκεψη Τσίπρα στο Βατικανό, απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός. “Ας πάει και στον Σατανά ο κ. Τσίπρας, ας πάει όπου θέλει”, ανέφερε.
Σύμφωνα επίσης με τον κ. Γιακουμάτο, ο ΕΕΤΗΔΕ ήταν χαράτσι και καταργήθηκε. “Η εντολή Σαμαρά ήταν ο ΕΝΦΙΑ να είναι 15% χαμηλότερος από το χαράτσι, του χρόνου θα είναι ακόμη λιγότερος, και το 2016 θα είναι ανταποδοτικός φόρους στους δήμους” σημείωσε.
Έβαλλε όμως και κατά του ΣτΕ, αναφέροντας ότι το Ανώτατο Δικαστήριο “δεν έχει καταλάβει ότι ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, το ΣτΕ ό,τι κάνει η κυβέρνηση το κρίνει αρνητικά”.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε δε και νέα επίθεση στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για τις αναφορές της ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της.
“Παρόλες του κερατά είπε η Λαγκάρντ. Μού θυμίζει κοριτσάκι 12 χρόνων που είδε το ουράνιο τόξο στο Facebook… Αυτά είναι σαχλαμάρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις καταγγελίες του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή ότι δέχεται εμπόδια στο έργο του όσον αφορά τον έλεγχο των επωνύμων, υποστήριξε ότι “ο Ρακιντζής είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις και παλιότερα, και δεν πήγε στοιχεία. Τώρα που τον κάλέσε η εισαγγελέας πρέπει να πάει στοιχεία”.

πηγή:news247.gr
(Με πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ)

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *