Γενικό Νοσοκομείο Άρτας – «Οδηγίες για το Επισκεπτήριο/ Παραμονή Συνοδού σε Ασθενείς και Είσοδο/Παραμονή Ιατρικών Επισκεπτών».

Γενικό Νοσοκομείο Άρτας – «Οδηγίες για το Επισκεπτήριο/ Παραμονή Συνοδού σε Ασθενείς και Είσοδο/Παραμονή Ιατρικών Επισκεπτών».

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, από Δευτέρα 03/08/2020 και ως νεωτέρας στο Γ. Ν Άρτας ισχύουν τα εξής:
• Για νοσηλευόμενους ασθενείς
1. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
2. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
3. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.
Στα τακτικά ραντεβού , οι ασθενείς θα προσέρχονται στο χώρο του Νοσοκομείου δέκα πέντε (15) λεπτά πριν το καθορισμένο ραντεβού , το οποίο μπορούν να κλείσουν στο τηλέφωνο 2681361202.
Η λήψη δείγματος στα πλαίσια του προεγχειριτικού ελέγχου των ασθενών θα γίνεται τις ώρες 08:00 π.μ έως 9:00 π.μ καθημερινά.
Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θα υπάρχει ειδική έγκριση από τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Επισημαίνεται η υποχρεωτική εφαρμογή ιατρικής μάσκας από όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από όλα τα υπόλοιπα άτομα .

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*