Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας από τις 17χρονες που έπεσαν από την ταράτσα

Δημοσιεύτηκε

στις

45

Σημείωμα αυτοκτονίας εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ηλιούπολη, στο σημείο απ’ όπου δύο κορίτσια 17 ετών βρέθηκαν μαζί στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας. Συγνώμη σας αγαπάμε έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε.

Δεν κατάφεραν οι γιατροί να επαναφέρουν το κορίτσι που έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας
Κατέληξε η μία 17χρονη κοπέλα, που έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η δεύτερη.

«Ακουσα ένα μακρόσυρτο επιφώνημα και ακριβώς μετά τον κρότο. Είδα δύο κοπέλες κάτω στο πάτωμα, χτυπημένες. Πήρα κατευθείαν το ΕΚΑΒ και το 100» λέει ο Στέφανος Παταγιάννης, Ελεύθερος επαγγελματίας.
«Είδα μία κυρία και ένα παλικάρι να κατεβαίνουν. Το παλικάρι ήταν ο αδερφός της κοπέλας» συμπληρώνει.
«Ανέβηκαν στην ταράτσα και προγραμματισμένα πήδηξαν» προσθέτει Στέφανος Παταγιάννης.
Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 4 =