«Βάστα γερά Ελλάδα»: Tο μήνυμα του Robbie Williams στη χθεσινή συναυλία

«Βάστα γερά Ελλάδα»: Tο μήνυμα του Robbie Williams στη χθεσινή συναυλία

Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 30.000 θαυμαστές του ερμηνευτή αφέθηκαν στα χέρια του που βγήκε στη σκηνή με τον τίτλο της περιοδείας του «Let me entertain you» ξεσηκώνοντας το κοινό στο κατάμεστο Terra Vibe.

Μετά τα ελληνικά συγκροτήματα Ex Girlfriend’s Perfume και Inconsistence και την μαγευτική παρουσία της 25χρονης Σάρον Κόβακς που θεωρείται η νέα Amy Winehouse, ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυριολεκτικά εισέβαλε στη σκηνή σε ένα κατακόκκινο φόντο ενώ έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα λέγοντας: «Βάστα γερά Ελλάδα».

Ιδιαίτερα εκστατικός και υπερκινητικός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό και να ζητήσει δημόσια συγνώμη που δεν ήρθε νωρίτερα στην Ελλάδα, ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι παρά την τόση ενέργεια που διαθέτει δεν παίρνει πλέον ναρκωτικά.

Επιπλέον εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις Ελληνίδες και παραδέχτηκε ότι είδε τη διαδήλωση από το μπαλκόνι του: «Ωραίες γυναίκες είστε οι Ελληνίδες, σας βλέπω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου, ξέρετε εκείνο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία όπου διαδηλώσατε προχτές – μαζί σας, guys, κι εγώ!»

Στη συνέχεια τράβηξε μία νεαρή θαυμάστρια του στη σκηνή, η οποία για τα επόμενα 5 λεπτά τραγούδησε μαζί του, ενώ, δεν σταμάτησε να χαρίζει εκπλήξεις στους θαυμαστές του, αφού με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ανέβασε στη σκηνή και τον μπαμπά του Πήτ Γουίλιαμς, και οι δυο τους τραγούδησαν μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

Η εμφάνιση του στη σκηνή του Terra Vibe έγινε στα πλαίσια της περιοδείας του «Let me entertain you» που θα ολοκληρωθεί στη Νέα Ζηλανδία το Νοέμβριο.

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*