Αύριο η εκλογή Πρόεδρου ΔΣ στο Δήμο Αμφιλοχίας – Ποια ονόματα είναι στο «τραπέζι» για τη θέση προέδρου και Αντιδημάρχων

Αύριο η εκλογή Πρόεδρου ΔΣ στο Δήμο Αμφιλοχίας – Ποια ονόματα είναι στο «τραπέζι» για τη θέση προέδρου και Αντιδημάρχων

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή Μελών Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μαΐστρος» e-maistros.gr, το επικρατέστερο όνομα για τη θέση του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόφορος Κουσιορής.
Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, θα γίνει η τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Νικόλαος Νίκας θα παραμείνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Έργων Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικλης Προστασίας, Ύδρευσης – Αποχέτευσης.
Ο Νικόλαος Μπεχλιούλης θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κατσαντά ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας – Πρασίνου & Προμηθειών.
Από τον συνδυασμό, Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία με επικεφαλής τον κ. Μάρκο Βασίλα παραμένει στην θέση του ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ρεγκούτας και από το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών με επικεφαλής την κ. Σοφία Ανδρίκουλα τη θέση της θα πάρει ο Κωνσταντίνος Ριζογιάννης.
Στη θέση της Προέδρου του ΚΕΚΑΔΑ μένει η κ. Ζωή Ντρούτση  όπως επίσης και ο κ. Κωνσταντίνος Διγώνης στην θέση του Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Αύριο στις 11:00 π.μ. Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Μελών και Προέδρων ΔΣ, Οικονομικών Επιτροπών και Ποιότητας ζωής.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*