Αύριο η απολογία της Έφης Κακαραντζούλα – Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Αύριο η απολογία της Έφης Κακαραντζούλα – Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Τι θα πει στην απολογία της – Η συγγνώμη και το «προσωπικό θέμα»
«Δεν ήθελα να την σκοτώσω αλλά να την τραυματίσω. Είχα πάθει εμμονή μαζί της» αναμένεται να ισχυριστεί η Έφη Κακαραντζούλα κατά την απολογία της στο δικαστήριο
Τον ισχυρισμό πώς δεν ήθελε να σκοτώσει αλλά να προκαλέσει τραυματισμό πρόκειται να προβάλει αύριο η Έφη Κακαραντζούλα κατά την απολογία της στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του newsbomb, η κατηγορούμενη θα ζητήσει συγγνώμη για την πράξη της και θα ισχυριστεί ότι είχε πάθει εμμονή με το θύμα λόγω ενός προσωπικού της θέματος το οποίο και θα αναπτύξει.
Παράλληλα θα αναφερθεί και στις διαδικτυακές αναζητήσεις που έκανε για δηλητήρια και όπλα και θα υποστηρίξει πως προέβη σε αυτές για προσωπική ενημέρωση και όχι στο πλαίσιο της οργάνωσης του χτυπήματος στην Ιωάννα. Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να αρνηθεί γενικότερα ότι πριν την επίθεση προηγήθηκαν προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Έφη Κακαραντζούλα: «Περιμένουμε θέατρο» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας
Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην ερώτηση αν η πολιτική αγωγή από την Έφη Κακαραντζούλα περιμένει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το πού βρήκε το βιτριόλι, επεσήμανε πως «δεν περιμένουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις. Περιμένουμε ένα θέατρο, εμπλουτισμένο με μυθοπλασία, εξηγήσεις που θα προκαλέσουν περισσότερο και εμάς και κυρίως την Ιωάννα».
«Ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκληματικών πρέπει να τηρεί τρεις κανόνες» είπε ο κ. Αλεξανδρής για την Έφη Κακαραντζούλα και εξήγησε:
δεν πρέπει να προσβάλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς ή καλώς σε κάποια χρόνια θα είναι έξω, λίγα θα είναι, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη.
δεν πρέπει να προκαλέσει περισσότερο πόνο
δεν πρέπει να προσβάλει τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες και θέατρο
«Δεν έχει δείξει, στο ελάχιστο, ότι έχει κατανοήσει τον πόνο που έχει προκαλέσει» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ευχήθηκε έστω και στην απολογία της να «προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες σε αυτό το κορίτσι (σ.σ. το θύμα)».

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*