Αντίθετο το Τοπικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας στον τρόπο καθαρισμού του Ανατολικού μετώπου της πόλης

Αντίθετο το Τοπικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας στον τρόπο καθαρισμού του Ανατολικού μετώπου της πόλης

Με ενδιαφέρον αναμένετε να ξεκινήσει σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου του Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμφιλοχίας με θέμα εκτός ημερησίας κάνει παρέμβαση για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται καθαρισμός και προσεχώς δεντροφύτευση, στο ανατολικό μέτωπο της πόλης και σε μήκος 5 χιλιομέτρων.
Το δημοτικό συμβούλιο θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ στο www.e-maistros.gr
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του προέδρου της ΤΚ στο ΔΣ.

Θέμα: Ερώτηση του προέδρου σχετικά με την παρέμβαση του Δήμου Αμφιλοχίας στο παραλιακό μέτωπο στην έξοδο της πόλης με κατεύθυνση προς Άρτα.

Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου προς το πρόσωπο σας αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας για την ενημέρωση του Τ.Σ. Αμφιλοχίας για τις τυχόν παρεμβάσεις, περιβαλλοντικές, τεχνικές και όποιας άλλης φύσεως, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό.
Δυστυχώς έως και σήμερα ενημέρωση λαμβάνουμε από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και από συμπολίτες μας οι οποίοι τυχαία είδαν ή άκουσαν κάτι.
Συγκεκριμένα, ρωτώ για την πρόσφατη παρέμβαση σας στο παραλιακό μέτωπο μετά τη θέση Πετρονίκος. Εν τω προκειμένω δεν επρόκειτο για έναν απλό καθαρισμό όπως ο τίτλος σχετικού άρθρου αναφέρει, αλλά για διαμόρφωση μονοπατιού που κατεβαίνει μέχρι τη θάλασσα κάτω από τη γέφυρα στη θέση Σαρδινιάνικο όπως και για τη δημιουργία μονοπατιού. Σε ερώτηση μου προς την Τεχνική Υπηρεσία δεν πήρα σαφή απάντηση για το αν υπάρχει απόφαση εκτέλεσης τεχνικού έργου με χρήση των μηχανημάτων του Δήμου. Ενημερώθηκα ότι μάλλον αφορά την Περιφέρεια (η οποία δεν γνώριζε τίποτε σχετικά) και σε δεύτερο χρόνο ότι ο κ. Σακαρίκας είναι υπεύθυνος μάλλον για δεντροφύτευση στο χώρο.
Ο κ. Σακαρίκας ο οποίος είναι επιβλέπων των εργασιών αυτών με ποια αρμοδιότητα έχει οριστεί και από ποιόν.
Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς τις απαραίτητες μελέτες, αποφάσεις και εγκρίσεις.
Σας τονίζουμε επίσης πως η διαμόρφωση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη (εάν και εφόσον)δεν έχει ελεγχθεί τεχνικά, γιατί πολλά νέα παιδιά επισκέπτονται το χώρο εώς και τις βραδινές ώρες με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα.
Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε σχετικά και άμεσα, αλλά και να διορθώσετε την επικοινωνία της Δημοτικής αρχής με το Τ.Σ. της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αμφιλοχίας
Απόστολος Γώγολος

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*