«Αναπιάσματα – Μιλώντας για την Οικονομία με τα παιδιά μου» παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Μέγα στην Άρτα

«Αναπιάσματα – Μιλώντας για την Οικονομία με τα παιδιά μου» παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Μέγα στην Άρτα

Ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Αναπιάσματα – Μιλώντας για την Οικονομία με τα παιδιά μου» και μας καλεί να ξαναπιάσουμε την αρχή του μίτου πάνω σε βασικές αξίες: την αισιοδοξία, τη διάχυση του οφέλους, το δημογραφικό, για την έξοδο από την πολυεπίπεδη κρίση…
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε χθες στις 7.30 στην αίθουσα του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» και ο συγγρφέας μίλησε στον «Μ» και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαθεοδώρου για το νέο του πόνημα.
Μέσα από αλλεπάλληλα και αιχμηρά ερωτήματα τα παιδιά θέτουν τα σύγχρονα προβλήματα με διεισδυτική… αφέλεια, ενώ τα σύγχρονα προβλήματα ενυπάρχουν και με τις αυριανές προτάσεις διαφυγής από το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.
Ως «όχημα» διαφυγής αναδεικνύεται το Δημογραφικό (η αύξηση των γεννήσεων μέσα από συγκεκριμένα κίνητρα θα έδινε σημαντική οικονομική ώθηση) και η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης από την επίτευξη μικρών αλλά υλοποιήσιμων στόχων…
Για το βιβλίο μίλησαν : Σάββας Ρομπόλης (ομ. καθηγητής Πάντειου Πανεπιστημίου), Παύλος Τσίμας (δημοσιογράφος), Κώστας Χρυσόγονος (καθηγητής και ευρωβουλευτής) και ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιάννης Καϊντάσης (δικηγόρος).

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*