Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Φ. Μπλατζιούκα – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Φ. Μπλατζιούκα – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1987. Κατάγεται από τους Αμοργιανούς, (Δημοτική Ενότητα Ινάχου) στο Δήμο Αμφιλοχίας όπου μεγάλωσε και τελείωσε το 1ο ΤΕΕ Αμφιλοχίας, τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας.
Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και διαπιστευμένων καταρτίσεων από Ιδιωτικούς και Δημόσιους φορείς.

 Συμμετέχει ακόμη, σε προγράμματα πανελλαδικής εμβέλειας που αφορούν τη νεολαία με σκοπό την ενεργοποίηση και συμμετοχή της στην κοινωνία των πολιτών. Το 2010 υπήρξε κύριος διοργανωτής της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα: «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία» στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων με την Επιστημονική Υποστήριξη του ΤΕΙ Αθήνας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το 2011 συμμετείχε στο 5th Biennial Hellenic Observatory – PhD symposium on Contemporary Greece and Cyprus στο LSE (London School of Economics and Political Science).
Ως φοιτητής εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας και αργότερα Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Φοιτητών και Σπουδαστών Αθήνας, σύλλογος που αποτελεί μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητικής Εστίας Αθηνών.
Υπήρξε επιπροσθέτως μέλος και εκλεγμένος εκπρόσωπος σε θέσεις Διοικητικών Συμβουλίων σε πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*