Αναβάλλεται για τον Μάϊο η Food Expo 2020

Αναβάλλεται για τον Μάϊο η Food Expo 2020

Σε νέες ημερομηνίες μεταφέρεται η Food Expo 2020, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού (COVID-19) στη χώρα μας.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί εν τέλει στις 16, 17 και 18 Μαΐου. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE: «Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO.
Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους». «Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020», προσθέτει η εταιρεία.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*