Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο της Αμφιλοχίας

Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο της Αμφιλοχίας

Πάνω από τρεις δεκαετίες είχε να γίνει στοχευμένη παρέμβαση στο παραλιακό Εθνικό Οδικό δίκτυο στις οδούς Γεωργίου και Ανδρέα Στράτου στην Αμφιλοχία. Εποχές, που οι οδοί αυτοί δέχονταν το σύνολο της κίνησης των οχημάτων από και προς της Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά. Την τελευταία εβδομάδα, ξεκίνησαν από την ΠΔΕ οι εργασίες συντήρησης και αποκατάσταση των δύο οδών από την ανατολική πλαζ μέχρι και 50 μέτρα πριν το τέλος της πόλης της Αμφιλοχίας, σύμφωνα με πληροφορίες αποκατάσταση θα γίνει και στην οδό Δέσποινας Κούβαρη.

 

Η συντήρηση του παραλιακού μετώπου της Αμφιλοχίας θα δώσει φρεσκάδα και μια διαφορετική όψη στην πόλη. Επίσης, αλλαγή κυκλοφορίας θα γίνει στο σημείο πάνω από τη Μαρίνα, ο δρόμος θα πάρει τη σωστή του μορφή και θα γίνει διπλής κατεύθυνσης, δεν θα διέρχεται πλέον μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο όπου θα γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα της παρέμβασης, να μας αποζημιώσει για την καθυστέρηση και προσμονή συντήρησης τόσων δεκαετιών, επειδή για την Αμφιλοχία το παραλιακό μέτωπο δεν είναι απλά μια διέλευση, αλλά η πρώτη εικόνα, είναι η βιτρίνα της πόλης.

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*