Ακτίνα Εθελοντισμού Δήμου Αγρινίου & Let’sdoit – Οι ρίζες που μας ενώνουν

Ακτίνα Εθελοντισμού Δήμου Αγρινίου & Let’sdoit – Οι ρίζες που μας ενώνουν

Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης Let’sdoit – Οι ρίζες που μας ενώνουν.
ToLet’sdoitεπανήλθε ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, φυτεύοντας συμβολικά 2021 δέντρα στον Υμηττό τα οποία συμβολίζουν όλα όσα μας ενώνουν με το παρελθόν μας, με το μέλλον και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο.
Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα επισήμανε :
“Έχουμε επιστρέψει για τα καλά στις δράσεις μας ως Ακτίνα Εθελοντισμού πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τα μέτρα που επιβάλλει η εποχή λόγω της πανδημίας.Ησυγκεκριμένη δράση έχει ξεχωριστό νόημα καθώς αρκετές εθελοντικές ομάδες ανά την Ελλάδα θα ενωθούν ψηφιακά μέσω της δενδροφύτευσης. Για εμάς έχει και έναν άλλο σκοπό, να υπενθυμίσουμε ότι ο εθελοντισμός ενώνει, μπορεί να είναι παντού και να εμπνεύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών προς όφελος των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος. Επίσης να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι ηδενδροφύτευσηστη χώρα μας κυρίως μετά τις καταστροφικές καλοκαιρινές πυρκαγιές που κατέστρεψαν αρκετές περιοχές στην Ελλάδα”.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*