Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιτωλοακαρνανία: «Ξύλο… μετά μουσικής» σε πανηγύρι

Δημοσιεύτηκε

στις

934

Γωγώ Τσαμπά: Ξύλο… μετά μουσικής κατά την εμφάνισή της σε πανηγύρι – Εκτοξεύθηκαν μέχρι και καρέκλες

Σε πανηγύρι στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ θαμώνων, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν καρέκλες, την ώρα που τραγουδούσε η Γωγώ Τσαμπά. Η τραγουδίστρια συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της, ενώ βίντεο από τη συμπλοκή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
«Ξύλο… μετά μουσικής» έπεσε σε πανηγύρι στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας, την ώρα που τραγουδούσε η Γωγώ Τσαμπά.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε θαμώνες και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Κατά τη συμπλοκή, εκτοξεύθηκαν ακόμη και καρέκλες στον αέρα, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων παρευρισκομένων.
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνεται η μεγάλη αναστάτωση και ο πανικός που επικράτησαν στον χώρο, καθώς αρκετοί προσπαθούσαν μάταια να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους.
Δικαστική περιπέτεια για τη Γωγώ Τσαμπά: Πώς από σχολική γιορτή βρέθηκε στο… Αστυνομικό Τμήμα – «Έχει στενοχωρηθεί πολύ»
Η Γωγώ Τσαμπά παρέμεινε στη θέση της και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της χωρίς να διακόψει ούτε στιγμή την εμφάνισή της.

Δείτε βίντεο:

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *