Αδελφοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού  Συλλόγου Τήνου

Αδελφοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την προβολή και την ανάπτυξη των πόλεων Άρτας και Τήνου, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, θα πραγματοποιήσουν αδελφοποίηση των συλλόγων ,με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων, το άνοιγμα των επαγγελματιών από και προς το νησί της Τήνου και της πόλης της Άρτας, καθώς και την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο τόπων.
Με σκοπό, λοιπόν, πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία των δύο τόπων και των κατοίκων τους αποφασίστηκε η συνεργασία αυτή να επισφραγιστεί με την αδελφοποίηση των δύο εμπορικών συλλόγων, η υπογραφή της οποίας θα γίνει καταρχήν στην πόλη της Άρτας και μετέπειτα στην Τήνο.
Η αδελφοποίηση στην Άρτα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2014 και οι εκδηλώσεις θα οργανωθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, υπό την αιγίδα του Δήμου Άρτας, του Επιμελητηρίου Άρτας , της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ.
Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα προβάλει την Τήνο με έκθεση φωτογραφίας της Τήνου, έκθεση μαρμαρογλυπτικής, έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και παρουσίαση παραδοσιακών νησιώτικων χορών από τοπικό χορευτικό συγκρότημα με συνοδεία βιολιού και λαούτου. Οι εκθέσεις θα λάβουν χώρα στο Επιμελητήριο της Άρτας και οι χορευτικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Για το λόγο αυτό :

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Άρτας στις 10 Μαΐου 2014,
με αφορμή την αδελφοποίηση των δύο Εμπορικών Συλλόγων
της Άρτας και της Τήνου.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας και την πόλη μας
να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-5-14
•    10:30 Υπογραφή πρωτοκόλλων αδελφοποίησης-ομιλίες(Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας)
•    11:30 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της Τήνου, έκθεσης μαρμαρογλυπτικής, έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων (ισόγειο Επιμελητηρίου Άρτας, η έκθεση θα είναι ανοιχτή Σάββατο κ Κυριακή όλη τη ημέρα)
•    12:00 Παρουσίαση παραδοσιακών νησιώτικων χορών από τοπικό χορευτικό συγκρότημα της Τήνου συνοδεία βιολιού και λαούτου(Στην πλατεία Νομαρχίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-5-14
Ξενάγηση των καλεσμένων από την Τήνο στα Μνημεία της πόλης μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*