Αγρίνιο: Έφηβη λιποθύμησε και δεν τη βοήθησαν επειδή νόμιζαν πως έχει κορονοϊό

Αγρίνιο: Έφηβη λιποθύμησε και δεν τη βοήθησαν επειδή νόμιζαν πως έχει κορονοϊό

Mητέρα 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε στο agriniopress την αδιαφορία των συμπολιτών της όταν η κόρη της λιποθύμησε στο κέντρο του Αγρινίου λίγες ώρες αφότου διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα.
Η μητέρα με τις δυο κόρες της, είχε επισκεφτεί παιδίατρο που είχε διαγνώσει την ασθένεια (σ.σ. η 16χρονη είχε πυρετό), αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και συνταγογραφώντας της αντιβίωση.
Μετά την επίσκεψη στον γιατρό, η μητέρα κατέβηκε από το ιατρείο και μπήκε σε φαρμακείο για να πάρει τα φάρμακα, όταν η 16χρονη, που βρίσκονταν ακριβώς απ’έξω, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Εκεί ξεκίνησε και η απίστευτη αντίδραση του κόσμου, μιας και μόλις άκουσαν πως το κορίτσι έχει πυρετό, θεώρησαν πως πάσχει από Covid.
“Αυτά θα πάθουμε, θα πέφτουμε στο δρόμο”, “μην πλησιάζετε, έχει κορωνοϊό…”, “αυτά γίνονται επειδή δεν προσέχουμε”, είναι μερικά από τα σχόλια που άκουσε η μητέρα, ενώ προσπαθούσε να συνεφέρει την κόρη της, ενώ δίπλα της, η μεγαλύτερη κόρη, είχε ξεσπάσει σε κλάματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με την μητέρα, σε βοήθεια δεν έσπευσαν ούτε τα δυο άτομα που εργάζονταν στο φαρμακείο!
“Μας κατηγορούσαν και μας κοίταζαν. Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο”, λέει χαρακτηριστικά για την περιπέτεια της και εμφανώς σοκαρισμένη ακόμη και σήμερα η μητέρα.

Πηγή: agriniopress.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*