Αγρίνιο:Βασάνισαν μέχρι θανάτου σκυλάκι

Αγρίνιο:Βασάνισαν μέχρι θανάτου σκυλάκι

Επί 48 ώρες ούρλιαζε από τους πόνους ένα  κουτάβι  μόλις δυο μηνών, που το βρήκαν χθες φιλόζωοι στην περιοχή του σταδίου ετοιμοθάνατο,  με κομμένα αυτιά και με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με όσα λένε άτομα που ήρθαν σε επαφή με το ζώο , νεαροί ρομά χτυπούσαν το άτυχο τετράποδο στον τοίχο και το άφησαν να ξεψυχήσει… αξίζει να σημειωθεί πως από το σημείο πέρασαν δεκάδες άτομα για να αθληθούν αλλά κανείς δεν πήρε πρωτοβουλία για να σώσει το σκυλάκι ή να δώσει τέλος στο μαρτύριο του.

Τελικά, αφού ήταν αδύνατο να βρεθεί κτηνίατρος διαθέσιμος (μάλιστα όπως καταγγέλλεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  κάποιοι κτηνίατροι ζήτησαν να ενημερωθεί ο.. δήμαρχος!) βρέθηκε ένας φιλόζωος που πήρε μαζί του, αφού πλήρωσε πρώτα,  έναν κτηνίατρο που εξέτασε το ζωάκι και αποφάνθηκε πως μόνη λύση ήταν η ευθανασία. Όπως και έγινε τελικά. Τα μηνύματα στο facebook εκφράζουν την οργή των φιλόζωων για τον μαρτυρικό θάνατο του μικρού ζώου από τους ρομά, αλλά και για την απαθή στάση πολλών.

«Ένα ακόμα αδέσποτο που έγινε αγγελάκι. Περιμένοντας τον δήμαρχο, τους κτηνιάτρους τους ανθρώπους… του Αγρινίου. Λυπάμαι για όλους», γράφει χαρακτηριστικά η γυναίκα που βρήκε το σκυλάκι και το έδωσε το τελευταίο χάδι πριν πεθάνει.

πηγή:agriniopress.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*