Αγανάκτηση των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ  για τη  μεθοδευμένη επιχείρηση απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Αγανάκτηση των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ για τη μεθοδευμένη επιχείρηση απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων

O Σύλλογος υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ των Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας  εκφράζει την αγανάκτηση του για τη συστηματική και μεθοδευμένη επιχείρηση απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ)που εκτυλίσσεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον των υπαλλήλων αλλά και του καταναλωτικού κοινού , προφανή τελικό σκοπό την αναδιανομή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο η διοίκηση καταργεί τομείς διανομής, με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική η εξυπηρέτηση των πολιτών σε αλληλογραφία και συντάξεις.

Χαρακτηριστικά στην πόλη του Αγρινίου από 12 τομείς διανομής μένουν τέσσερις  (4!) ενώ στην Ι.Π. Μεσολογγίου των 12.000 κατοίκων ένας (1!) ταχυδρόμος!

Η διάλυση της διανομής σε συνδυασμό με το κλείσιμο πολλών καταστημάτων που έχει ήδη προαναγγελθεί οδηγεί σε πλήρη απαξίωση τα ΕΛ.ΤΑ   με προφανή τελικό σκοπό την αναδιανομή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Τα ΕΛ.ΤΑ είναι δίπλα στον πολίτη για περισσότερα από 100 χρόνια ήταν δίπλα στον πολίτη  σε δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας και δεν θα αφήσει κανέναν να στερήσει από τους Έλληνες  πολίτες τις υπηρεσίες που δικαιούνται.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*