Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας – Η πολιτεία να στελεχώσει τα Κέντρα Υγείας και Κέντρα Αποκατάστασης

Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας – Η πολιτεία να στελεχώσει τα Κέντρα Υγείας και Κέντρα Αποκατάστασης

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΔΡΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

 

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ πάντα παλεύει και αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των Συνταξιούχων και όλων των πολιτών.

Στηρίζουμε τη Δημόσια Υγεία, να στελεχωθούν και να εξοπλιστούν Νοσοκομεία , Κέντρα Υγείας και Κέντρα Αποκατάστασης τόσο στα Αστικά Κέντρα της Χώρας όσο και στη περιφέρεια που δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις την επαρχία την έχουν σε δεύτερη μοίρα.

Δεν εννοείται Κέντρα Υγείας να δουλεύουν 8 ώρες την ημέρα μόνο και μετά να κατεβάζουν ρολά.

Στην περιοχή μας στην κωμόπολη Κατούνα σε κοντινό χρονικό διάστημα θρηνήσαμε αρκετούς νέους συνάνθρωπους μας , ίσως από έλλειψη βοήθειας από το κέντρο υγείας Κατούνας λόγω που αυτό υπολειτουργεί (ήταν κλειστό).

Δε μπορεί οι άνθρωποι που ζούν στη περιφέρεια να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας και να στερούνται τη βασική φροντίδα υγείας.

Ως απλός πολίτης και με την ιδιότητα του προέδρου των συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ καλώ τους αρμόδιους να στελεχώσουν και να εξοπλίσουν κέντρα υγείας και κέντρα αποκατάστασης στη περιοχή μας. Ας πάρουμε όλοι το μάθημα μας από τη πανδημία και να στηρίξουμε τη δημόσια υγεία.

Πολλοί συνάνθρωποι μας που νόσησαν βαριά από τη πανδημία ή και από άλλα νοσήματα χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα φροντίδας, θεραπείας για αποκατάσταση υγείας και αυτή τη θεραπεία μπορεί να τη προσφέρει το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Αμφιλοχίας, όπου και έγινε για το σκοπό αυτόν αλλά δυστυχώς υπολειτουργεί και χρειάζεται άμεσα στελέχωση και εξοπλισμό για να λειτουργήσει κανονικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΡΣΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*