Έντονη χαλαζόπτωση – Πνίγηκε η Μπούκα – Τα πρώτα χιόνια στα όρη του Βάλτου

Έντονη χαλαζόπτωση – Πνίγηκε η Μπούκα – Τα πρώτα χιόνια στα όρη του Βάλτου

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή από το βράδυ της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, παρουσίασε ισχυρή επιδείνωση το βράδυ της Δευτέρας με ισχυρούς ανέμους , χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Από τα έντονα φαινόμενα και τη στάθμη της θάλασσας που είχε ανέβει αρκετά λόγω των βορειοδυτικών ανέμων, πλημμύρισε το βράδυ της Δευτέρας η Μπούκα Αμφιλοχίας. Συνεργείο του Δήμου Αμφιλοχίας με μηχανήματα και επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας. Κ. Νικόλαο Νίκα, έδωσαν μάχη όλο το βράδυ προκειμένου να περιορίσουν όσο το δυνατό περισσότερο τις ζημιές.

Στην πόλη της Αμφιλοχίας η θάλασσά βγήκε στην παραλιακή οδό Ανδρέα Στράτου με τα από ένα δυνατό μπουρίνι τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης.
Κατολισθήσεις μικρής έκτασης και σπασμένα κλαδιά δέντρων, εντοπίστηκαν στο Μακρυνόρος και απομακρύνθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στον Ορεινό Βάλτο,  με την πτώση της θερμοκρασίας να είναι αρκετά αισθητή σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή (02/12), ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με βροχές που μέχρι το βράδυ θα έχουν επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*