Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένας νέος κοινόχρηστος χώρος παραδόθηκε στο Μενίδι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε

στις

1392

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης περιοχών που βρίσκονται «πάνω» σε εθνικές ή σημαντικές επαρχιακές οδούς και αποτελούν κόμβους συχνών διελεύσεων και πόλους υψηλής επισκεψιμότητας. Σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το Μενίδι, όπου και με την τοποθέτηση της περίφραξης τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για δράσεις εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», που είναι συνολικού προϋπολογισμού 23 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν ήδη έναν νέο χώρο αναψυχής, καθώς έχουν γίνει εργασίες τοποθέτησης επιλεγμένου εξοπλισμού, όπως φωτιστικά σώματα, παγκάκια, τραπεζόπαγκοι, ζαρντινιέρες, σημεία πληροφόρησης, όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών, φυτεύσεις κ.ά , στοιχεία που διαμορφώνουν χώρους πλήρως λειτουργικούς, ελκυστικούς και επισκέψιμους.
«Προχωράμε σε μια ολιστική παρέμβαση και στις τρεις Περιφερειακές μας Ενότητες για να δώσουμε συνοχή στους οικισμούς μας. Ταυτόχρονα όμως αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, ώστε κάθε περιοχή να έχει τη δική της ταυτότητα » ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, κατά την επίσκεψη.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Αμφιλοχιώτης

  24/10/2023 at 18:32

  Ναι ακριβώς γιατί είναι τόσο ηλίθιοι Και εμάς τι μας το λέτε για να χουμε ένα καλό ερώτημα να τους χειροκροτήσουμε; σε πράγματα που έπρεπε ήδη χρόνια τώρα να είχαν γίνει όταν άλλοι δήμοι τα έκαναν αυτά εμείς “ρίχνανε τον ύπνο του δικαίου” δεν ξέραμε καν τα απλά καθημερινά και βασικά πράγματα όπως πχ.κάδους με πατητήρια! τι μας δείχνετε τα προεκλογικά έργα και την ανικανότητα τους που κάνουν διακρίσεις στον δήμο αυτά τα απαράδεκτα πράγματα να περιμένουνε έναν δήμο να πάει μπροστά όταν στο επίκεντρο του δήμου την Όμορφη Αμφιλοχία μας φτιάχνουν μια νέα άχρηστη παιδική χαρά που δεν πατάει κανένας ενώ έχουμε τόσο μεγάλο ανεκμετάλλευτο χώρο στον Πετρινικο που θα μπορούσαν να γίνουν 5 τέτοια και ένα σορό πράγματα να εκσυγχρονίσουν καμιά λαμπα εκεί πέρα με λεντ φώτα, χώροι πρασίνου και πολλές ιδέες..αλλά βέβαια τέτοιες εργάρες όπως πάντα άπιαστα όνειρα εδώ γιατί πάμε και τις κάνουμε στα χωριά που δεν έχει πληθυσμό επειδή η εξυπνάδα τους μέχρι εκεί φτάνει και στην πόλη τίποτα γιατί ήμαστε τόσο ανάποδοι και θέλουμε να τραβάμε ψήφους από χωριά και στο Αστικό κέντρο οι μικροεπεμβάσεις περισσεύουν…..και πάνε στο Μενίδι με τον μισό πληθυσμό της Αμφιλοχίας και μου κάνουν τέτοιο έργο που αν γινόταν εδώ όλα τα παιδιά αλλά και μεγάλοι θα ήμασταν καθημερινά συνέχεια εκει αλλαα…..ήμαρτον σηκώνω τα χέρια ψηλά όποιος συμφωνεί σε αυτό ας σχολιασει !!

 2. Νίκος

  27/10/2023 at 12:32

  οι φωτογραφίες των αυλικών μας μάραναν…. να μας πει ο κ. Φαρμάκης, έχω διαβάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό οτι κόπηκαν χρήματα και έγραφε κιόλας το δημοσίευμα οτι ξεκινάει άμεσα η ανάπλαση της παλιάς εθνικής οδού από το Αντίρριο μέχρι Μενίδι… που είναι η ανάπλαση και τα έργα… κάθε φορά πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας, μην σκοτωθούμε στην διαδρομή Μενίδι-Αμφιλοχίας.
  και κάτι ακόμη… αυτό το έργο γιατί έγινε τώρα, μετά τις εκλογές από την περιφέρεια? καμία στήριξη απ’ ότι φαίνεται στο δήμαρχο Κατσούλα που ανήκει στο κόμμα σας… αν αυτό το έργο είχε γίνει νωρίτερα θα ήταν υπερ του Κατσούλα… ας αναρωτηθεί ο Κατσούλας αν όντως είχε την στήριξη της ΝΔ τελικά!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *