Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγκλημα στην Αμφιλοχία – Νεκρός άνδρας στον Αη Γιώργη

Δημοσιεύτηκε

στις

234

Μετά από τις τόσες επισημάνσεις και συμβάντα για τη στροφή λαιμητόμο στο 3ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, ίσως σήμερα να μην πρόκειται για άλλο ένα τροχαίο αλλά για εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων. Πριν λίγο, οδηγός ΙΧ κάτοικος Σπάρτου Αμφιλοχίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας και ανετράπη στο γνωστό σημείο. Ο άτυχος 71χρονος Α. Π. τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανατροπή του οχήματος και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η εγκληματική στάση των αρμόδιων έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου που μετά από τόσα συμβάντα και τις ζωές που χάθηκαν στο σημείο δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ (μόνο το τελευταίο διάστημα) συνεχίζουν προκλητικά να αδιαφορούν.

troxaio_amfiloxia troxaio_amfiloxia.jpg1 troxaio_amfiloxia.jpg2 troxaio_amfiloxia.jpg3 troxaio_amfiloxia.jpg4 troxaio_amfiloxia.jpg5 troxaio_amfiloxia.jpg7 troxaio_amfiloxia.jpg8 troxaio_amfiloxia.jpg9

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. φενια

    16/03/2016 at 14:20

    Κριμα ηταν ο πατερας του νονου της κορησ μου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *